Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan érett nő aki csinos, vicces, intelligens és hűséges? Elképzelhető, hogy az ember találkozik ilyen nővel az életében?
Akikkel eddig találkoztam azok vagy csinosak voltak de nem egy észlények vagy pedig normálisak de nem volt kémia.Elképzelhető,hogy megtalálom a másik felem ?Szimplán ha leszólítok egy hölgyet az utcán azt ti,hogy veszitek?Nem mintha félnék a nőktől de randizni így még senkit nem hívtam viszont bárkivel elbeszélgetek az nem probléma de mindig is kicsit furának éreztem ha valakihez csak azért szólok ,hogy későbbiekben találkoznánk e?
28/f
A nők csak extrém ritkán kezdeményeznek.
Ők válogatni szoktak a jelentkezők között.
Vagyunk páran ilyen lányok. És ismerek olyat is, aki meg normális férfit nem talál maga mellé...
A képedről annyit, hogy cseréld le. Abszolút komolytalan, mint egy kamaszfiúnak. Lehet bármilyen jó kép rólad, a körítés borzalmas. Nem illik egy 28 éves férfihez, aki érett nőt keres.
A leszólítás működhet, ha szimpatikus vagy a lánynak. Ha nem, úgyis veszett fejsze nyele. :D
27/N
Kérdező ha még nem írtál privátot a #23-asnak, akkor azért nincs csajod, mert életképtelen vagy.
Ezen változtass, de nagyon gyorsan, és írjál neki! Holnapig kapsz haladékot, utána elszedem előled. :-)
Egyébként Neked mit jelent korban az érett nő?
28 éves vagy, szerintem klassz pasi, a képpel nekem nincs bajom.
Azon sem csodálkoznék ha csak poénnak szánnád a kérdésedet.
Igen, vannak csinos, vicces, intelligens és hűséges érett nők. De kérdés az,hogy Te kit tartasz csinosnak intelligensnek?A vicces és hűséges fogalma nem kérdés...
A szimplán utcán leszólítás azért legyen egy kicsit fantáziadúsabb, ötletgazdagabb, és simán működik.
Nem poénnak szántam igazából a kèpet sem akartam feltenni de közben szóbajott és feltöltöttem. Keresek egy képet egy számimra csinos nőről. [link]
Az egyik kepen a lany nagyon fiatalnak tűnik de más képem nincs rola viszont már idősebb. Nekem ő már szép. látszik milyen aranyos. Szóval en boldog lennék ilyen kaliberű nővel :)
58N éves vagyok diplomás..jófej.
A barátom 28 éves erős okos kitartó buldozer tipusu.
Keresd és meg fogod találni.
(A kémia müködik éjjel, nappal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!