Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan érett nő aki csinos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan érett nő aki csinos, vicces, intelligens és hűséges? Elképzelhető, hogy az ember találkozik ilyen nővel az életében?

Figyelt kérdés

Akikkel eddig találkoztam azok vagy csinosak voltak de nem egy észlények vagy pedig normálisak de nem volt kémia.Elképzelhető,hogy megtalálom a másik felem ?Szimplán ha leszólítok egy hölgyet az utcán azt ti,hogy veszitek?Nem mintha félnék a nőktől de randizni így még senkit nem hívtam viszont bárkivel elbeszélgetek az nem probléma de mindig is kicsit furának éreztem ha valakihez csak azért szólok ,hogy későbbiekben találkoznánk e?

28/f

2016. nov. 8. 11:43
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
nem érzem úgy ,hogy nagy igényeim lennének.A csinost csinosnak értsd nem kirívó nem szilikon cicis vagy topmodell.Egy szimpla csinos lány akinek van kisugárzása mondhatni átlagos lány nekem már csinos ha van kisugárzása.Nem kell ,hogy Gucciban járjon .Semmi ilyesmi.volt már jó pár barátnőm és a mai napig van több szálon is de nem használom ki őket nem ígérek semmit csak összejárunk, elhülyéskedünk de egyikőjük sem az akit én keresek.Helyes férfinek mondanak és annak is tartom magam de nem vagyok nagyképű erre.Magas vagyok sportolok napi szinten.A komoly egzisztencia még hiányzik de ami késik nem múlik.Kíváncsi voltam ki ,hogy látja ezt a témát.
2016. nov. 8. 12:48
 12/30 anonim ***** válasza:

4, igazad van :)

a barátom viszont szerencsés :P és csinos, és vicces, és intelligens, és...

többieknek meg üzenem, hogy kár ilyen tendenciák felállításába kapaszkodni. ha valaki igazán megtetszik, akkor tegyél érte, hogy közelebb kerülj hozzá, ennyi a nagy titok.

2016. nov. 8. 12:48
 13/30 anonim ***** válasza:
elképzelhető :)
2016. nov. 8. 12:53
 14/30 A kérdező kommentje:
Volt ,hogy nagyon tetszett egy lány és tudtam róla azt is,hogy rendes , kedves aranyos, hűséges.Szakítottam a barátnőmmel és rá úgy 2 évre írtam ennek a lánynak gondoltam hátha szerencsém lesz.A válasz az volt ,hogy szívesen találkozna velem de nem tudta honnan vagyok neki ismerős és mint kiderült a barátnőm egy barátnője(nem jártak össze csak max 1 évben egyszer ha találkoztak) és mondta ,hogy neki ez nem fér bele a barátnője exe tabu téma.Na.Talaltam egy olyan lányt akit kerestem és pont azért utasított vissza amiért szeretném :) szóval ez sem egyszerű
2016. nov. 8. 12:54
 15/30 anonim ***** válasza:
nem tudom, kicsit határeset, de esetleg beszéltem volna az exemmel, ha jóban vagyunk.
2016. nov. 8. 13:00
 16/30 A kérdező kommentje:

igen én is gondoltam rá.viszont ez már milyen ,hogy beszélj a lánnyal ,hogy nem érzel már irántam semmit.

Mondom ha nem kellek neki akkor nem kellek sajnos így jártam :)pedig tudom ,hogy vele boldog lettem volna.éreztem

2016. nov. 8. 13:24
 17/30 anonim ***** válasza:
Az utcán leszólítással az a probléma (már azon túl, hogy a nő nem biztos, hogy nyitott rá- én ha egyedülálló lennék és éppen nem sietnék sehova, szerintem szívesen elmennék egyébként egy szimpatikus idegennek kávézni, de ez nagyon egyénfüggő), hogy ott csak a nő csinosságára vonatkozóan tudsz véleményt mondani. Azt, hogy mennyire hűséges, intelligens, vicces, azt már csak később tudod meg, szóval nagyjából az összes veled szembe jövőt meg kell hívnod valamire ahhoz, hogy megtaláld azt, aki amellett, hogy nyitott az utcai ismerkedésre és egyedülálló, plusz csinos is, még az összes általad kívánatosnak tartott tulajdonságot is magában hordozza ÉS még veled is jól kijön. Szóval mondhatni, túl sok energiabefektetés, túl kicsi valószínűségű jutalomért. Nem tudom, neked ez mennyire éri meg, ha mindenáron élőben szeretnél ismerkedni, akkor nem biztos, hogy ezt az utat választanám.
2016. nov. 8. 14:01
 18/30 A kérdező kommentje:

egy ismerkedős oldalon fent vagyok.teszek fel egy képet magamról kíváncsi vagyok a véleményetekre mert lehet túl negatív képeken a kisugárzásom azért nem írnak vagy a nők nem írnak ilyen oldalakon soha senkinek?

[link]

2016. nov. 8. 14:11
 19/30 anonim ***** válasza:
Van, de ritka az ilyen kincs. Én nagy szerencsémre megtaláltam számomra a tökéletes nőt. Sose add fel! ;)
2016. nov. 8. 14:17
 20/30 anonim ***** válasza:

Én férfiként mondom, inkább a háttérrel van a baj, meg én kerülném a telefonnal bevillantós - tükörben önfényképezős stílust.

A kisugárzásoddal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, azt tegyék meg a nők :-)

2016. nov. 8. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!