Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdeményeznek a férfiak? Miért a nőnek kell?
Van egy férfi,aki tetszik, majdnem minden reggel összefutunk, és megy a szemezgetés. (Nem ismerjük egymást, nem beszéltünk soha.)
Én szeretem, ha a férfi férfi, és ő kezdeményez. Szerintem adtam a jeleket, hogy tetszik, és szívesen megismerném. Ő is mindig néz.
Ő általában a munkatársaival van, ezért sem szívesen szólítanám én le.. :D olyan alkalom pedig még nem is volt, amikor egyedül láttam volna. Én mindig egyedül közlekedek. :D
Tehát 3 lehetőség van:
1, tetszek neki én is, de a munkatársai előtt nem akar megszólítani
2, nem tetszek neki, csak azt nézi, hogy én mit nézem mindig :D
3, tetszek neki, de nem mer megszólítani (ha ott vannak a munkatársak, ha nem).
Férfiak, ti leszólítanátok ebben a helyzetben a lányt?
(Egyébként a férfit én olyan 30 év körülinek tippelem.:))
Mer' attól férfi a férfi ha kezdményez.
Hát Kyle, ma is tanultunk valamit.
"Mer' az a férfi aki nem dő ki vígasztal ez a hit, lögd ideja sőőőrt idejja sőőőrt idejja sőőőőrt haaha"
Honnét tudjuk? De szerintem a 3.
Én nem hiszem, hogy leszólítanám.
Amúgy meg nincs törvénybe iktatva, hogy csak a férfiak kezdeményezhetnek, elvégre egyenjogúság van vagy mi! :P
A férfiak és nők mentalitása óriási különbség van, és aki nem ért a nőkhöz, az egyrészt talán még értelmezni sem fogja tudni a jeleidet, másrészt az átlag pasi meg sem mer szólítani egy nőt sem.
Ez nem rám nem igaz, mert mivel sokat csajozom, ezért nagyjából tisztában vagyok a jelekkel, bár még nekem is sokat kell tanulnom a nőkről.
Vannak olyanok, akik simán le merik szólítani a nőket mindenféle akadály nélkül, mások nagyon gátlásosak, ezért nem mernek lépni. Én is olyan voltam, csak én úgy döntöttem, hogy megküzdök a félelmeimmel, és ma már elég szép eredményeket tudok elérni, ha elmegyek csajozni, és a jövőben még szebb eredmények várnak rám.
Ezaz Johnny csak szerényen! Találkozunk Pops-nál, miután kidobtak, vendégünk vagy egy sörre.
4-es:
Valóban lehetett volna szerényebben, de mivel az életem most kezd olyan irányba fordulni, amilyet rég szerettem volna élni, ezért büszke vagyok az eredményeimre. Az újdonság varázsa. :-)
Ha sikerül tudományos fokozatot is szeretnem, az első két hétben talán úgy mutatkozom majd be, hogy azt mindig a nevem elég teszem. Aztán persze megszokottabbá válik a dolog, és akkor bizonyára azt is elhagyom majd :D
A 4-es voltam.
szerintem a 2-es, nem is tetszek neki, csak azt nézi e miért nézed
szerintem meg a pasik kezdeményezőek, sőt, akkor is nyomulnak ha az illetőnek van párja
Mert a nők által adott jeleket az esetek 99%ban vagy nem vesszük észre, vagy félreértjük (pl egy lány barátom is mindig adta a jeleket a pasiknak, hogy ő csak barátkozik, mégis az összes pasi nyomult rá, mert a jelekből engem is beleértve senki semmit nem vett észre)
Másrészt meg az ember annyi a saját önbizalmát növelő, szemezgetős, de komolyra fordulás esetén azonnal pattintós csajal találkozik, hogy egy idő után nem szívatja magát leszólítással, pláne mások előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!