Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csinálják a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csinálják a férfiak, hogy már az első randin ágyba viszik a lányt?

Figyelt kérdés

Mit kéne tennem, hogyan csinálják?

Én még sosem csináltam ilyet, de meghallgatnám, miket kell ehhez tenni?

Pénz, bmw, meg a szokásos közhelyeket kerüljük, enélkül is végződött már randi az ágyban, volt szex.

2016. nov. 6. 19:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Gondolom úgy csinálják a dolgot,hogy MEGVAN A VELE SZÜLETETT TEHETSÉGÜK"

Lótüdőt született tehetség! Ezt tanulni kell. Sok-sok kudarc árán. Tudni kell a nők nyelvén, ismerni kell a lelküket, tudni kell, mikor mit akarnak hallani. A nők legingerlékenyebb erogén zónája a fülük. Csak nem harapdálni kell, hanem a megfelelő szavakat sutyorogni bele.

2016. nov. 6. 22:57
 12/18 anonim ***** válasza:

1. Sokat kell randizni és ismerkedni. Én 18 lánnyal feküdtem le az életemben eddig, de csak 5 volt ezek közül akivel az első randin sikerült a dolog. És bőven voltak olyanok is, akikre majdnem 1 hónapot vártam.

De ez a 5 első randis szex is úgy jött össze, hogy szerintem vagy 60-80 lánnyal biztos randiztam már az életben. Egy évben azért 25-40 nővel érdemes randizni.

2. Kell hozzá a nő irtózatos vonzalma hozzád, esetleg kisebb részben a kiéhezettsége. (De inkább a vonzalma.) Akikkel ez sikerült, azokon már mind a randi előtt is láttam, hogy nagyon-nagyon tetszem nekik.

3. Legyél tökös, kezdeményező, bátor. Egyik csaj sem lett volna meg, ha nem csókolom meg őket a randin egy-két óra után és utána szex újabb két-három után.

Első körben legyen ugye mindig szabad helyed és szabad szobád, ahová felviheted őket. Valami szöveggel, hogy "Mit szólnál ha meginnánk nálam még valamit, van valami nagyon jó piám?". A szexről egy szót sem kell ejteni.

4. Kezdeményezz mindent te, mert ő semmit sem fog. Ha a lakásban vagy (akármelyikőtökében), akkor utána juttasd el őt a hálószobába. Ha ott vagy, akkor csókold meg és öleld át, majd lassan döntsd le az ágyra. Ott is neked kell csinálni mindent.

2016. nov. 7. 11:40
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
Olyan csajjal kell kezdeni. Ennyi a titok nyitja. Az erkölcsösebb, visszafogottabb lányok akkor sem fogják 1. randin széttenni a lábukat, ha a csávó nagyon tetszik nekik. És sztem van pár lány, akikről lerí, hogy benne lennének.
2016. nov. 7. 12:22
 14/18 A kérdező kommentje:

Olyan lánnnyal nem voltdolgom, akiről leri, hogy lefeküdne már.

12 hogyan teremtetted meg a csókhoz a lehetőséget, vagy hogy nézett ki a csók? Egyszer csak lekaptad? Hogy "vezetted fel"?

Nálam sztem az a probléma ( az egyik) , hogy nem tudom, akarják-e a csókot, vagy csak elvannak.

2016. nov. 7. 12:27
 15/18 anonim ***** válasza:

És mitől félsz hogyha nem akarja a csókod? Hogy pofon vág? Vagy ott hagy a fenébe? És akkor mi van? (Velem még egyik sem történt.)

Nem tudnék pontos számot mondani, de én a randijaim kb egyharmadán-felén nem is csókolózom a lányokkal, mert elutasítják a csókot és eltolnak maguktól. Max annyit mondanak, hogy "bocs nekem ez túl gyors".

A randi első órájában sétálgatni kell, aztán meg kell hívni a csajt egy kellemes, csendes beülős helyre egy-egy pohár borra. Úgy ülj, olyan helyet válassz, ahol közvetlenül egymás mellé tudtok ülni (mondjuk egy padra vagy fotelba). Fontos hogy ne pl egymással szembe üljetek egy asztalnál két székre, hanem egymás mellé.

Aztán fokozatosan 1-2 óra alatt el kell jutni abból hogy pl fél méterre ültök egymástól távol, odáig hogy már összeér a lábatok meg átkarolod őt. Lassan, finoman csinálva. Meg persze a beszélgetésben is felvezetsz intimitás növelő dolgokat, erről megint sokat lehetne írni.

De ha beültél egy lánnyal beszélgetni, akkor utána 1-1,5 órával simán lehetséges hogy megcsókolod, akkor is ha életetekben akkor találkoztok először személyesen (mert pl netről ismeritek egymást.)

Fontos, hogy sokat nézz a szemébe (ne legyél egy nyúlbélának kinéző, félénk, visszafogott ember). Finoman néha érj hozzá pillanatokra (kezet a kezéhez, stb).

Fú, na erről tényleg kisregényt lehetne írni, mert annyi része van ennek. Erre itt egy ilyen oldalon egy ilyen válaszban nem lehet teljesen válaszolni.

2016. nov. 7. 13:23
 16/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy így első randinál, ah beülünk, alapból úgy vannak elrendezve a dolgok, hogy nem egymás mellett ülünk beszélgetni, hanem egymással szemben, mert vagy így vannak a székek, vagy a hely így van kialakítva, nem férnék el egymás mellett.
2016. nov. 7. 13:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy nem egy helyre kellene járnod, hanem keresni olyan pubokat/kocsmákat/bárokat/kávézókat, ahol vannak padok vagy kanapék, ahol egymás mellé be lehet ülni.

Én nem a fővárosban lakom, de még a vidéki városkámban is tudtam olyan igényes, okés helyeket találni, ahol vannak ilyen ülőhelyek. Talán kicsit néz körbe jobban ott, ahol laksz. Nézz be olyan helyekre, ahol még eddig nem voltál és mérd fel a terepet.

2016. nov. 7. 14:19
 18/18 anonim ***** válasza:
a menő, vagány, magabiztos pasikra buknak, a pénzes, gyúrós pasik általában ilyenek...egy ilyennel simán, mert azt gondolják ezzel meg tudják tartani maguknak
2022. okt. 3. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!