Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire gond, ha én nem akarom megvalositani önmagam és nem akarok senkivel versenyezni, nem vagyok sikerhajhász csak szeretni szeretnék békében?
"már ne is haragudj, de tisztában vagy az áfa visszaigénylés intézményéről?"
Már ne is haragudj, de tisztában vagy a barokkos túlzás és a vicc fogalmával?
ebben sem vicc sem túlzás nincs :)
vagy legalábbis akkor én nem értem, mi a gond az áfa visszaigénylésével ha az jogos?
És milyen élményt akarsz neki nyújtani?
Otthon fogtok ülni mint a nyugdíjasok?
Lehet talàn kapsz egy csajt aki lelkibeteg vagy igénytelen vagy olyat aki szobanövény.
Igaz ô is addig lesz veled amíg jobban nem lesz aztàn majd elhagy egy férfiért aki nem nyuggerként él a vilàgban.
Az ambiciot inkább a munkára értettem, most nagyon örülök, hogy kifogtam ilyet, mert régebben elég szar munkákat találtam. Nos az a célom, hogy boldogan éljem le az életemet és megtaláljam a páromat és vele csináljak programokat legyen az kirándulás, utazgatás, éttermek, fesztiválok stb. Nemcsak itthon lennék, azért vagyok mostanában sokat itthon, mert nem találtam még olyan hobbit ami lefoglalna, ezért is keresek párt magamnak. Sajna eddig olyan lányoknak tetszettem akik nekem nem tetszettek, de nem akarom feladni az álmomat.
Viszont sok hobbit kerestem, de eddig egyik se tetszett annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!