Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magassagkulonbseg a lany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magassagkulonbseg a lany javara, mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés
Ha + 8 cm a nő, nagyon nevetseges szerintetek?
2016. nov. 5. 11:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%

Ami köztudottan baromság. :DD Én például eddig csak magas "nagybotos" férfiakkal találkoztam..

2016. nov. 5. 12:11
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
10-es habar a mondast én is ismerem.de az én tapasztalatom az az, hogy alacsony pasiknak kisebb a farkuk, és a magasaknak van nagy.
2016. nov. 5. 12:43
 13/18 anonim ***** válasza:

Én 175 cm magas vagyok, gyakran hordok magassarkút mert imádom, és a párom nincs 170 cm magas sem. Eleinte nagyon furcsa volt, de annyira régóta ismertük egymást hogy egymásba szerettünk. Nekem a magas pasik jöttek be, de amikor belezúgtam a barátomba akkor már nem érdekelt hogy alacsonyabb, mert már amúgy is megszoktam. Bár furcsa hogy lefelé kell nézzek, de ha nincs rajtam magassarkú akkor nem olyan feltűnő nekem. Én sok olyan párt látok rajtunk kívül ahol a lány, nő magasabb. Olyat is látok hogy a férfi olyan alacsony mint a párom, és a nője viszont még nálam is egy fejjel magasabb. Ha igazán szeretik egymást akkor az hogy magasabb a lány vagy alacsonyabb vagy az egyik fél kövér, a másik sovány nem oszt nem szoroz ha igazán szeretik egymást.

Mi barátkén tekintettünk egymásra a barátommal jó 2 évig, de annyira közel kerültünk egymáshoz, mert én csak rá számíthattam mióta ebbe a városba élek, és folyton együtt lógtunk, mert neki sem nagyon vannak barátai és így az élet úgy hozta hogy minket egymásnak szántak. eszembe sem jutna azért szakítani vele mert ő alacsonyabb meg picit ducibb az alkata. Én sem vagyok az a csontsovány, leginkább hasamra hízok, szinte már 12 éves korom óta van egy kis háj a hasamon attól független sok pasi odáig van értem, de általában mindig azok találtak meg akik nekem csak külsőre jöttek be, de amikor megismertem őket inkább kerültem mert tudtam hogy nem hozzám valóak.

2016. nov. 5. 12:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Remélem nem gond, van 185 vagyok, és van egy új kolléganőm, aki pár centivel magasabb, most szeretném elhívni kávézni, mert úgy tűnik szimpatikus vagyok neki :)
2016. nov. 5. 13:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon furcsa lenne, mert csak 151cm magas vagyok. Másoknál nem érdekel.
2016. nov. 5. 15:47
 16/18 anonim ***** válasza:

Az alacsonyabb pasik vedelmebe , en a legkisebb peniszt amit lattam azt egy majdnem ket meteres fiunal tapasztaltam es szerintem kb 10 centi lehetett. Ellenben az egyik gimis szerelmem akivel sajnos nem jottek ossze a dolgok hosszu tavra, o kb 170-175 centis volt es raadasul eros csontozatu kicsit husisabb srac volt es hatalmas vastag penisze volt 20+ merettel.

Egyebkent a kerdesnel maradva szerintem nem nevetseges az ilyen. Bar fugg attol, hogy milyen magasak vagytok. Pl egy 182 centis lany es egy 175 cm magas fiu nem gazos :) De egy 170 magas lany es 163 magas pasit mar tobben leszolnanak szerintem.

2016. dec. 17. 12:13
 17/18 A kérdező kommentje:

175 koruli vagyok talan par cmel alacsonyabb

F

2016. dec. 17. 12:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Valaki megtud ezzel barátkozni, valaki nem. Én nem tudtam, állandóan azt figyeltem néz-e minket valaki emiatt és lestem a párokat az utcán, hogy nem a lány-e a magasabb. Vagyis önigazolást kerestem mindenhol, hogy vajon mennyire megszokott ez.

Kellemetlenül éreztem magam, hiszen lapos talpakkal is 173 cm vagyok és erős csontozatú. Az utóbbi években némi hájat is sikerült magamra szednem, rossz érzéssel tölt el, ha a párom kisebb darab, törékenyebbnek tűnik nálam.

Nekem nőként szükségem van arra, hogy úgy érezzem a párom a védelmezőm. Ezt nem igen érzem, ha nem nagyobb darab nálam. Szerencsére a jelenlegi párom a 190 centijével és 115 kilójával minden tekintetben megfelel. :)

2016. dec. 17. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!