Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasiknak mi tetszik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak mi tetszik az agyonsminkelt, műhajű, ostoba plázacicákban?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 22:51
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
78%
Erre válaszoljon valaki: Mindenki azt mondja, hogy csak arra kell nekik...Akkor a Gimnáziumba vagyis 16-19 éves fiúk miért a műlibákkal vannak mindig? Miért nem a normálisan szép, természetes lánnyal? EZT NEM ÉRTEM...azért 16-19évesen biztos nem csak AZT akarják...vagy lehet MENŐ hogy ilyennel barátkoznak? NEM ÉRTEM...
2010. máj. 6. 22:22
 32/40 anonim ***** válasza:
84%
Hálából nagyon jól szopnak.
2010. máj. 6. 22:26
 33/40 anonim ***** válasza:
77%

Bezzeg fordított esetben a csajok vannak felháborodva h általánosítás, és h nem igaz. Most asszem jogom van háborogni nekem is. Ki mondta h azok tetszenek? Aki szép számomra az tetszik, és ez az esetek többségében nem az itt felsorolt fajta. Ritka az az eset mikor ilyen műribanccal keveredek össze. Jobb szeretem az igazi csajokat, akkor is ha esetleg nem tűnnek olyan tökéletesnek.

Viszont tény, rengeteg ilyen ócska, plázaribit használtam már 1éjszakára. Arra valók... Viszont össze nem nagyon jönnék velük.

"életművész"

2010. máj. 6. 22:35
 34/40 anonim ***** válasza:
93%

Nekem pl. semmi nem tetszik rajtuk!

16/F

2010. máj. 6. 22:36
 35/40 anonim ***** válasza:
94%

22:22

A 16 és 19 kor között nagyon nagy különbség van. Itt komolyodik meg leginkább az ember. Egy 16 évesnek inkább csak a kúráson jár az esze, a 19 évesnek meg már a jövőn.

2010. máj. 6. 22:46
 36/40 anonim válasza:
0%
Azt hogy kihozzák magukból a maximumot külsőre, különben meg semmit
2010. máj. 7. 00:05
 37/40 anonim válasza:
33%
az h tesznek magukra meg minden így alapbol :d imádom az ilyen csajokat :D lehet h nem nagyon foglalkoznak a másikkal meg kicsit beképzeltek de egyetmegér:D meg jovele mutatkozni :D ha szeret ha nem:d menő
2010. máj. 7. 00:16
 38/40 anonim ***** válasza:
48%
Neked is jobban tetszik a feldíszített karácsonyfa, mint a kopár fenyő! De addig, amíg tart a karácsony, után már unod! Aztán következő évben jön az újabb rajongás a díszes fa után. Na, ilyenek a pasik is! Néha kell nekik egy kis ostoba műcsaj, de egyhamar megunják.
2010. máj. 7. 10:23
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha vki "plázacica", nem biztos, hogy buta, mint ahogy a csúnya lányok sem okosak!Ne zavarjon ha a fiúknak az tetszik.Én sokáig olyan lánnyal jártam bulizni és nem zavart ha a pasik átnéztek rajtam és csak vele foglalkoztak.Úgy voltam vele, hogy aki engem választ mellette, az tényleg engem akar!
2010. máj. 7. 11:39
 40/40 anonim ***** válasza:

nekem spec semmi

20/f

2010. máj. 7. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!