Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak mi tetszik az agyonsminkelt, műhajű, ostoba plázacicákban?
15 evesen marha nagy tapasztalatod lehet a ferfiakrol:) eloszor is gratula oda!
Masodszor a kerdes :D Vannak sexi plazacicak, akiket hat finoman szolva egy ferfi nem az esze miatt szereti! :D
Nyugi, ha a haverokkal rájuk nézünk jönnek a szövegek, hogy szúrnám, dugnám, políroznám, stb., de tényleg nem kéne másra, egy normális fiúnak, ezt hidd el nekem.
Azok csak arra jók... Ha már fel érik a kilincset, mehet a menet xD Bár nekem még arra se nagyon kellenének, túl műek! Na jó egy-kettő talán igen, de ebbe most inkább ne menjünk bele xDDD
21/F
Kérdező 23:06:
Az általam említett Blake Lively stílusú csajokat is nagyon könnyen plázacicának titulálják sokan. Az ilyen típusú csajok ettől függetlenül bejönnek.
Az agyonsminkelt, agyonszolizott, buta csajok nekem sem tartoznak az ideáljaim közé, de egy ilyen csajt például az én ismeretségi körömben nem is tart senki "menőnek" felszedni. :)
20F
Ez a téma már annyira lerágodt csont, őszintén: csak arra kell nekik.
Amúgy minden héten van egy ilyen kérdés...Tucatjával van már.
A televakolás olyan, hogy fotó után nem kell photoshopot használni xDDD
Vannak előnyei is látjátok :)))
Én is csak kipróbálnám egy olyannal a szexet, nem kéne nekem sem egy olyan csaj, nem vagyok én hülye xD
A 21/f vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!