Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasiknak mi tetszik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak mi tetszik az agyonsminkelt, műhajű, ostoba plázacicákban?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 22:51
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
77%

Én azt tapasztaltam,hogy a fő indokok,amiért ilyen nőkkel jár is valaki:

-Mutogathatja a helyi körülsz@ros diszkóban,körbe hordozhatja,mint a véres kardot,bizonyítván,hogy: ,,lám,velem ilyen nő is szóba áll ám!"

-Van kivel rendszeresen a takaró alá bújnia,ha éppen ahhoz szottyan kedve

-Az ilyenek beérik heti egy diszkóval,Mekivel,meg kézenfogva járással,némi szexxel,és nem a gázszámláról,meg az életcéljaidról kell Vele beszélgetned,meg hogy hol gyúrtál 15 éves korodban,hanem arról,ma milyen pózban csináljátok.Magyarul éppen olyan egyszerű Vele az élet,mint ő maga.

Az egypatronos fajtát meg gondolom,meg sem kell magyarázni.

Egyébként ,ha valaki jár is efféle nővel,mellette is félre akar ám kúrni,mert nem fogja kielégíteni a szexen kívül a srác semmiféle igényét.Ami hosszú távon azért gáz egy normálisabb férfinak,bár az nem ezzel a típussal fogja lekötni magát.Ha pedig jön egy nagyobb mellű csaj,akkor már édeskevés,hogy szöszke jól szop.Majd lesz más,aki főzni is tud,és nincs vörös műkarma.

Én így látom ezt a dolgot. 23/L

2010. ápr. 28. 00:32
 22/40 anonim ***** válasza:
88%

A tizenéves kiscsávóknak az, hogy tökre menő a haverok előtt az ilyen csaj, és jó érzés végig menni vele az utcán, mikor beszólnak a csajának, vagy megfogják a seggét, ő pedig, a kis kemény csávó átmegy IzomTibibe, és megvédheti, ez boldogsággal tölti el a kis éretlen lelküket.

Az igazi férfiak meg max megnézik az ilyen csajokat, és ennyi.

2010. ápr. 28. 00:35
 23/40 anonim ***** válasza:
17%
Jobb, mint a kövér puszedlizabálók...
2010. ápr. 28. 02:39
 24/40 anonim ***** válasza:
81%

namost: Mi a jó abban a "nőben", aki állandóan vigyáz, hogy ne törjön le a körme, hogy áll a haja...ja és a sminkje?

én nem csípem őket! még le sem feküdnék velük!

az arcán meg annyi púder van, mintha belefejelt volna a lisztestálba, amikor az anyja a húst rántotta! természetesen úgy hogy a táskáját (olyan kicsi táskáról van szó, amibe belefér a mobil, pedikűrszett, és 2 gumi!)próbálta felvenni a földről, csak megbillent a tűsarkújában, mivel a szoknyája (akarom mondani deréköve) felcsúszott a hónaljáig!

de szerintem a discokba nem kéne füstgép...egyszerűen csak ventillátorok, és ezeket a "macákat" sorbaállítani, az arcukba irányítani,és hipp-hopp minden fehérbe borul, mint az Ace Venturában...

gondolkoztatok már azon, hogyha nekimegy az önműködö ajtónak (mert nem lát a műszempillájától) azt hinnék az emberek, hogy tűz van és valaki használja a poroltót?

na jó abbahagyom

23/F

2010. ápr. 28. 02:45
 25/40 anonim ***** válasza:
82%
menőznek velük
2010. ápr. 28. 12:36
 26/40 anonim ***** válasza:
82%

úristen xD utolsó előtti: ez hatttalmas volt :D :D :D

19/L

2010. ápr. 28. 14:04
 27/40 A kérdező kommentje:
02:45 ez teccik, tökéletesen egyetértek veled!!!! ezért is tettem fel a kérdést h egy ilyen nőben mi tetszik a pasiknak....
2010. ápr. 28. 20:44
 28/40 anonim ***** válasza:
92%

02:45-ös lennék

Ha mondjuk mégis randiznék 1-el:

Elmennénk a Mekibe, ő csak salátát kérne meg ásványvizet (ami nem is lenne gond) csak az evés végeztével megtörölné az ajkát (leszedve a rúzst) szóval úgy 20-30 percre elvonulna "renbehozni" magát! addig én malmoznék...

Elindulnánk hozzám (busszal, mert verda nincs) és ismerve a mai buszokat (zötykölődnek) leperegne róla a smink (talán még a műszempillája is félreállna) Leszállás után (20 perc smink)...

hozzánk érve meginnánk egy kávét (aztán 30 perc smink)...

bemennénk DVD-zni, de csak tisztes távolságban egymástól, mert ha "véletlenül" rám dőlne tudjuk hogy mi következne UGYE?

Mondjuk, hogy eljutunk az ágyjelenetig...

Megsimogatom az arcát (aztán letörlöm a kezemről a lisztet)...

Ő van felül...én meg arra leszek figyelmes, hogy pereg a vakolat (persze nem a falról)...

Érzékien elkezdem húzni a haját, de nagy rémületemben a kezembe marad a műhaj...

belegondolni is rémisztő

ezért részesítem előnyben a természetességet ;D

2010. ápr. 28. 22:48
 29/40 anonim ***** válasza:
78%
Ez még mindd semmi! De ha elmentek egy fesztiválra vagy te esetleg az extremebb dolgok művelője aki szereti ha durva környezetben vagy srosabb helyeken bringázik stb.akkor mi van?
2010. ápr. 29. 16:56
 30/40 anonim ***** válasza:
93%
bukósisakba megy
2010. ápr. 29. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!