Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak mi tetszik az agyonsminkelt, műhajű, ostoba plázacicákban?
Én azt tapasztaltam,hogy a fő indokok,amiért ilyen nőkkel jár is valaki:
-Mutogathatja a helyi körülsz@ros diszkóban,körbe hordozhatja,mint a véres kardot,bizonyítván,hogy: ,,lám,velem ilyen nő is szóba áll ám!"
-Van kivel rendszeresen a takaró alá bújnia,ha éppen ahhoz szottyan kedve
-Az ilyenek beérik heti egy diszkóval,Mekivel,meg kézenfogva járással,némi szexxel,és nem a gázszámláról,meg az életcéljaidról kell Vele beszélgetned,meg hogy hol gyúrtál 15 éves korodban,hanem arról,ma milyen pózban csináljátok.Magyarul éppen olyan egyszerű Vele az élet,mint ő maga.
Az egypatronos fajtát meg gondolom,meg sem kell magyarázni.
Egyébként ,ha valaki jár is efféle nővel,mellette is félre akar ám kúrni,mert nem fogja kielégíteni a szexen kívül a srác semmiféle igényét.Ami hosszú távon azért gáz egy normálisabb férfinak,bár az nem ezzel a típussal fogja lekötni magát.Ha pedig jön egy nagyobb mellű csaj,akkor már édeskevés,hogy szöszke jól szop.Majd lesz más,aki főzni is tud,és nincs vörös műkarma.
Én így látom ezt a dolgot. 23/L
A tizenéves kiscsávóknak az, hogy tökre menő a haverok előtt az ilyen csaj, és jó érzés végig menni vele az utcán, mikor beszólnak a csajának, vagy megfogják a seggét, ő pedig, a kis kemény csávó átmegy IzomTibibe, és megvédheti, ez boldogsággal tölti el a kis éretlen lelküket.
Az igazi férfiak meg max megnézik az ilyen csajokat, és ennyi.
namost: Mi a jó abban a "nőben", aki állandóan vigyáz, hogy ne törjön le a körme, hogy áll a haja...ja és a sminkje?
én nem csípem őket! még le sem feküdnék velük!
az arcán meg annyi púder van, mintha belefejelt volna a lisztestálba, amikor az anyja a húst rántotta! természetesen úgy hogy a táskáját (olyan kicsi táskáról van szó, amibe belefér a mobil, pedikűrszett, és 2 gumi!)próbálta felvenni a földről, csak megbillent a tűsarkújában, mivel a szoknyája (akarom mondani deréköve) felcsúszott a hónaljáig!
de szerintem a discokba nem kéne füstgép...egyszerűen csak ventillátorok, és ezeket a "macákat" sorbaállítani, az arcukba irányítani,és hipp-hopp minden fehérbe borul, mint az Ace Venturában...
gondolkoztatok már azon, hogyha nekimegy az önműködö ajtónak (mert nem lát a műszempillájától) azt hinnék az emberek, hogy tűz van és valaki használja a poroltót?
na jó abbahagyom
23/F
úristen xD utolsó előtti: ez hatttalmas volt :D :D :D
19/L
02:45-ös lennék
Ha mondjuk mégis randiznék 1-el:
Elmennénk a Mekibe, ő csak salátát kérne meg ásványvizet (ami nem is lenne gond) csak az evés végeztével megtörölné az ajkát (leszedve a rúzst) szóval úgy 20-30 percre elvonulna "renbehozni" magát! addig én malmoznék...
Elindulnánk hozzám (busszal, mert verda nincs) és ismerve a mai buszokat (zötykölődnek) leperegne róla a smink (talán még a műszempillája is félreállna) Leszállás után (20 perc smink)...
hozzánk érve meginnánk egy kávét (aztán 30 perc smink)...
bemennénk DVD-zni, de csak tisztes távolságban egymástól, mert ha "véletlenül" rám dőlne tudjuk hogy mi következne UGYE?
Mondjuk, hogy eljutunk az ágyjelenetig...
Megsimogatom az arcát (aztán letörlöm a kezemről a lisztet)...
Ő van felül...én meg arra leszek figyelmes, hogy pereg a vakolat (persze nem a falról)...
Érzékien elkezdem húzni a haját, de nagy rémületemben a kezembe marad a műhaj...
belegondolni is rémisztő
ezért részesítem előnyben a természetességet ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!