Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 honap probaido a kapcsolatban?
Mit szolnatok hozza, ha a parotok meg a kapcsolat elejen kijelentene, hogy neki az elso harom honap amolyan probaido, amikor osszbenyomast alkot rolatok, es harom honap utan eldonti, akar e komoly kapcsolatot, amit viszont mar szivesen venne, ha idovel a hazzassag fele iranyulna, nyilvan, ha minden passzol es az erzes kolcsonos. Az egeszet ugy kell elkepzelni, hogy harom honap utan 2-3 het gondolkodasi idot ker, amikor is nem tartanatok egymasal a kapcsolatot, ez ido alatt atgondolna, hianyzik e neki az illeto, vagy csak amolyan fellangolasrol van szo, amit csak a folytonosan megujulo impulzusok eltetnek. Mindez nem beetetes, sokkal inkabb annak a kifejezese, hogy fontos szamunkra a masik, epp ezert komolyan vesszuk ot es nem akarjuk feleslegesen huzni egymas idejet, ha konnyen felejthetonek erezzuk az elhidegulos hetek alatt a parunkat.
Az elso harom honapot egyebkent mindketten harmonikusan eltek meg, megvolt az intellektualis osszhang, fizikai vonzalom, nagyjabol egyezo vilagnezet, hosszutavu celok, mentalitas, hasonlo ertekrend.
Ki mit gondol az ilyen harom honapos probaidorol, es az azt koveto tervezett ideiglenes elhidegulesrol?
Egyrészt egy ismerkedési fázisból nem lehet azonnal tudni, hogy lesz-e komoly kapcsolat. De azért eléggé hivatalos és feltételt szabó magatartásra vall, ha kijelenti, hogy akkor három hónapig ismerkedünk után továbblépünk vagy elválunk. Nem éppen egy romantikus hozzáállás az ismerkedéshez.
2-3 hét szünet utána, úgy, hogy nem is beszéltek, hogy átgondolja? Ez hülye már ne haragudjatok. Nem szeretem az ilyen kis stílű játszmákat. Én leülnék vele megbeszélni, hogy most komolyan gondolja-e, amikor már megismertük egymást. Ha 2-3 hónap után még mindig 2-3 hét kell neki, hogy átgondolja?
Istenem, azt érzi az ember 3 hónap után, hogy passzoltok-e egymáshoz. Azt azért jó volna tudni, hogy ezt egy férfi vagy egy nő mondta neked. Bár szerintem nincs jelentősége, mindkét esetben abszolút hülyeség.
# 32 vagyok.
Azt látni lehetett a dologból, hogy te vagy a lány. Azt is hogy a srác szakítani akar, csak nem akarja kimondani, mert ha nem talált volna valakit, alkalmazta volna a "ha ló nincs, jó a szamár is" esetét! Én férfiként azt vallom, hogy minden férfi egy perverz disznó. De mentségünkre szolgáljon, hogy olyan állatok vagyunk, akibe be van programozva a szaporodási ösztön.
Ivarérett egyedek napjában 3-5 x képesek párosodni.
Ehhez egy férfinek kellene kb. 10-15 nő.
Belátható hogy nem működhet minden rendesen!
Léptél, és legközelebb már körültekintőbb leszel!
Sok sikert, és ne légy hiszékeny!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!