Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 honap probaido a kapcsolatban?
Mit szolnatok hozza, ha a parotok meg a kapcsolat elejen kijelentene, hogy neki az elso harom honap amolyan probaido, amikor osszbenyomast alkot rolatok, es harom honap utan eldonti, akar e komoly kapcsolatot, amit viszont mar szivesen venne, ha idovel a hazzassag fele iranyulna, nyilvan, ha minden passzol es az erzes kolcsonos. Az egeszet ugy kell elkepzelni, hogy harom honap utan 2-3 het gondolkodasi idot ker, amikor is nem tartanatok egymasal a kapcsolatot, ez ido alatt atgondolna, hianyzik e neki az illeto, vagy csak amolyan fellangolasrol van szo, amit csak a folytonosan megujulo impulzusok eltetnek. Mindez nem beetetes, sokkal inkabb annak a kifejezese, hogy fontos szamunkra a masik, epp ezert komolyan vesszuk ot es nem akarjuk feleslegesen huzni egymas idejet, ha konnyen felejthetonek erezzuk az elhidegulos hetek alatt a parunkat.
Az elso harom honapot egyebkent mindketten harmonikusan eltek meg, megvolt az intellektualis osszhang, fizikai vonzalom, nagyjabol egyezo vilagnezet, hosszutavu celok, mentalitas, hasonlo ertekrend.
Ki mit gondol az ilyen harom honapos probaidorol, es az azt koveto tervezett ideiglenes elhidegulesrol?
Abban biztos vagyok, hogy nem arra megy ki neki, hogy a ket het alatt talaljon valaki jobbat nalam, nem is arra, hogy atverjen, csupan felelossegteljesen es megfontoltan akar hozzaallni a kapcsolathoz. Jo ember, nincs benne rossz szandek, ebben biztos vagyok. Csak ennek ellenere nem tudok ezzel a hozzaallasaval azonosulni. Oke, hogy nincs mindig elso latasra szerelem, bennem is idovel, fokozatosan alakultak ki az erzelmek, de nem ertem, ha most nem erzi egyertelmuen, hogy van jovonk, akkor tiz-husz kulontoltott nap utan miert fogja tudni?
a szexszel kapcsolatban talan felreertettel, magan az aktuson kivul minden volt, es jo volt, elveztuk.
" ha most nem erzi egyertelmuen, hogy van jovonk, akkor tiz-husz kulontoltott nap utan miert fogja tudni? "
Elmondom: már tudja a választ.
Én nem tudnék egy ilyen kapcsolatban együtt lenni a másikkal. Mert az elején hazugsággal startoltok. Ő azt mondja akar téged, pedig ez nem igaz. Akkor lenne beléd szerelmes, ha 3 hónap után nem akarna elengedni, még 14 napra sem.
De a te életed, ha asszisztálsz a hülyeséghez, akkor magadra vess, amikor kiderül: ez szuperbiztos módszer mégsem működik.
Minden ismerkedés "próbaidő" amúgyis. Nem tudom hány évesek vagytok, egy kamasz 3 hónap múlva jó eséllyel a hardmadik szerelménénél fog járni. De felnőtteknél nem számít sok időnek.
Úgy lehet értelmezni, hogy 3 hónap után átgondolja a dolgot, mert - mint ahogy fentebb írta valaki - hajlamos arra, hogy beleragadjon langyos kapcsolatokba. Ez jó ötlet.
A 2-3 hét külön idő nekem kicsit hosszú, de elfogadható. Én is szoktam örülni egyhetes szüneteknek, pont ugyanezért, kiderül mennyire hiányzik a másik. És persze izgulok is, hogy vajon én mennyire hiányzok neki. Kapcsolati válság esetén is jó ötlet különvonulni egy kicsit, miután megbeszéltek mindent, és megnézni mi történik.
Ami tényleg probléma, hogy 3 hónapig nem szexeltetek. Ez egy kamasztól normális, felnőtt embertől nem.
Nagyon romantikus!
Amúgy jogász, könyvelő?
Szép lehet vele az élet! Engedd el!
Azota szakitottam vele. Valoszinuleg en tobbet lattam ebben a kapcsolatban, mint o. Eloszor is kerdeztem, mire jutott az egy het gondolkodas alatt, azt mondta, meg mindig gondolkodik, nem dontott meg...aztan mondtam, hogy reszemrol vege.
A legrohejesebb resze a szakitsunknak a volt, mikor mondtam neki, nem tudom mire velni, hogy szenvedelyesen csokoloztunk, meg ha nem allitom le, akkor agynak dont, azran fel ora mulva kozli, hogy neki tobb hetet gondolkodnia kell azon, hogy velem e akar lenni. Mondom szon, hogy a testem kell neki, azon nem kell gondolkodnia, gondoljon bele, hogyan erzem magam, mint valami ptobababa...erre azvta valasza, hogy hat tudod, a ferfi osztonok, hogy nehezen tudnak nekunk ellenallni... no comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!