Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 honap probaido a kapcsolatban?
Mit szolnatok hozza, ha a parotok meg a kapcsolat elejen kijelentene, hogy neki az elso harom honap amolyan probaido, amikor osszbenyomast alkot rolatok, es harom honap utan eldonti, akar e komoly kapcsolatot, amit viszont mar szivesen venne, ha idovel a hazzassag fele iranyulna, nyilvan, ha minden passzol es az erzes kolcsonos. Az egeszet ugy kell elkepzelni, hogy harom honap utan 2-3 het gondolkodasi idot ker, amikor is nem tartanatok egymasal a kapcsolatot, ez ido alatt atgondolna, hianyzik e neki az illeto, vagy csak amolyan fellangolasrol van szo, amit csak a folytonosan megujulo impulzusok eltetnek. Mindez nem beetetes, sokkal inkabb annak a kifejezese, hogy fontos szamunkra a masik, epp ezert komolyan vesszuk ot es nem akarjuk feleslegesen huzni egymas idejet, ha konnyen felejthetonek erezzuk az elhidegulos hetek alatt a parunkat.
Az elso harom honapot egyebkent mindketten harmonikusan eltek meg, megvolt az intellektualis osszhang, fizikai vonzalom, nagyjabol egyezo vilagnezet, hosszutavu celok, mentalitas, hasonlo ertekrend.
Ki mit gondol az ilyen harom honapos probaidorol, es az azt koveto tervezett ideiglenes elhidegulesrol?
En vagyok a no, es a baratom az, aki eloallt az otlettel, meg az elejen. Tudom, hogy komolyan veszi a tarskeresest, es mindezt azert csinalja, nem azert, hogy palira vegyen.
Nekem semmi bajom nem volt ezzel, addig amig ugy gondoltam, az egesz abban merul ki, hogy a 3 honap alatt FOKOZATOSAN kialakul benne a kotodes, ragaszkodas, ez az o kell es senki mas erzese, es ha ennyi ido utan ezt nem erzi, akkor marnem is fog kialakulni, es kulon folytatjuk tovabb.
De ez a most par hetig ne talalkozzunk, es ezalatt o megvilagosodik, hogy tenyleg en kellek e neki....ez barmennyire tolerans ember vagyok, szamomra serto, banto, szomoru vagyok miatta....
Nem tudom, en vagyok nem eleg megerto, tolerans /ha elore figyelmeztetett/, vagy hulye vagyok szerintetek, hogy nem kerdeses, adjak e neki idot....mindeddig egyre jobban megszerettem, es el tudtam volna vele kepzelni hosszutavon is, szerettem ot a hibaival egyutt...
Volt már neked munkahelyed?
Próbaidő alatt gondolom jön itt is a demo verzió, mert (jó esetben) mindketten a szebb arcukat mutatják, mivel ezen múlik a másik elnyerése. Rosszabb esetben csak én kaparjak, mert jön "még csak próbaidőszak vagy" felemlegetése.
Aztán két hét gondolkodási idő, hogy sikerült-e magam úgy megszerettetni, hogy hiányozzak. Az fel se merül, hogy esetleg nekem is vannak érzelmeim, vagy hogy én gondolom meg magam. Eleve nettó hülye.ség, hogy negyed év után nem tudja, mit akar tőlem. De az egyoldalúsága a dolognak egyenesen sértő.
Aztán ha "elnyertem a pozíciót", jön mindenki valódi arca? Vagy hogy? Vagy innentől tilos szakítani? Felmondási idő is van?
Miért gondolja úgy, hogy ő hasonlóan fölérendelt viszonyban van velem, mint egy munkáltató!? Ott ugye az alapja az, hogy nekem mindenképpen kell egy munka, amiért kapok fizetést, és szükségem van rá. Vagyis belemegyek a munkaadói feltételekbe akkor is, ha nekem nem a legelőnyösebb.
Párkapcsolatban egyenrangúak vagyunk, én nem szorulok rá mindenképp egy kapcsolatra, főleg nem ilyen alakkal, és mások sokkal jobb "feltételeket biztosítanak".
Kicsit hosszú, de szerintem így már érthető, miért küldeném el röhögve a pic.sába. ;)
Komolyan van ilyen aki így próbál rövid időre dugópartnert keresni?
Ez nagyon gáz! Én elhajtottam volna a pic.sába az ilyet.
A párkapcsolat nem így működik...
12. Vagyok.
Azért érzed megalázónak, mert ahogy írtam is, ez teljesen egyoldalú dolog, pl. benne fel sem merül, hogy te fogsz a gondolkodási idő után nemet mondani. Elvégre a próbaidő alatt bármelyik fél felmondhat, indoklás nélkül. :P
Ráadásul nem érdeklik a te érzéseid, csak játszik veled.
Ha most belemész ebbe az alá-fölé rendelt viszonyba, ebből soha nem lesz normális párkapcsolat.
Most ülj le, beszéld meg magaddal, hogy kell-e ez neked, meg hogy nem gondol-e kicsit túl sokat magáról ez a pöts. (Neked ő az, aki többet ad, mint az elődei? Tud valami pluszt nyújtani, amit ők nem? Mert ezt nekem nehéz elhinni...)
Mindenesetre én a helyedben felhívnám, hogy lejárt a próbaidőd, nekem itt volt elég.
Főleg úgy, hogy még szex sem volt köztetek, pedig egyáltalán nem elhanyagolható, hogy ott milyen lesz! De így a leírás alapján nekem nem tűnik épp odaadó, szenvedélyes és önzetlen szeretőnek. Sőt, én már rég kidobtam volna.
Csak ugye nálad beütött a pszichológia, a három hónapos futamidő végét várod, mert "akkor minden sokkal jobb lesz". Nem, nem lesz jobb. És ha nem lenne ez a határidő, már régen kiraktad volna, és megszabadulsz egy ilyen lealacsonyító, megalázó kapcsolattól.
A sok süket duma meg arra megy ki, hogy ő most két hétig ezerrel keres valami bulát, és ha talál nálad jobbat, akkor te repülsz, ha nem talál másik csajt, akkor beéri veled. Az ilyen "szüneteknek" meg próbaidőknek mindig ez a lényege. Egyébként első két sorból tudtam, hogy ezt pasi találta ki. :) Annyira jellemző!
Egy ideig bekajáltad ezt a dumát, de egyértelmű, hogy ez a kapcsolat téged nem tesz boldoggá. Ha van benned egy kis büszkeség, akkor kidobod!
jót röhögnék egy ilyen pasin
természetesen nem találkoznék vele ezek után és remélném, hogy az első, legkésőbb a második randin közli ezt a szándékát, és nincs több időpazarlás
nagyon sértő és megalázó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!