Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy csaj. Facebbookon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj. Facebbookon irogatunk, de szinte tutira veszem hogy nem az akinek kiadja magat. (90%) mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Szimpla jerdesekkel hogy tudnam kideriteni hogy ki o valojaban?kamera,mas baratok barmi ehhez hasonlo kizarva mert tudom h egybol menekulore fogna.tehat csak pszihologiai hadviseles.ki lehet igy egyaltalan deriteni vagy ezt igy nem lehetseges?

2016. nov. 3. 13:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Miért nem találkozol vele?!Gondolom ismerösöd facebook-on a csaj,ismerösei?Képei? Közös képek esetleg barátokkal?
2016. nov. 3. 15:51
 12/20 anonim ***** válasza:
59%

"Nézd meg az ismerőseit, miket posztol, válaszolnak-e rá.

Van-e fent több fényképe?

Ha egy nagy üresség az idővonala, akkor tuti kamus."

Az én profilom is egy nagy üresség, mégsem vagyok kamu! De tudom, aki nem ott éli az életét az nem is létező ember....

2016. nov. 4. 09:36
 13/20 A kérdező kommentje:
Huuha hat ez tul nott rajtam,ez a csaj egy profi,evek ota csinalja,es van neki kb 7654 fb oldala amirol meg uzeneteket is kuld maganak ,likeolgatja kepeit stb.de talan talaltam egy "igazi"ismeroset akin keresztül kozelebb jutok az igazsaghoz.szoval meg kornyekezem az ismerost!szurkoljatok.eleg jo kis jatek ez amit elkezdtem vele jatszani tiszta Sherlock Holmes-nak erzem magam.😎
2016. nov. 4. 14:08
 14/20 s55 ***** válasza:
Szurkolok:D Majd írd le légy szíves, mire jutottál, szerintem sokakat (pl engem is) érdekel a vége.
2016. nov. 4. 16:38
 15/20 A kérdező kommentje:
Ide keves Sherloch,ide James Bond kell,kemprogramokra vagy vmi hasonlora lenne szugsegem.azt mondta ha megtalalom meg ismerhetem igazabol,szoval felig meddig sinen vagyok de nem tudom hogy csinaljam.segitseeg!
2016. nov. 6. 07:13
 16/20 s55 ***** válasza:
Hát szerintem keress minnél valós kapcsolódási pontot róla. Bármi, ami arra utalhat, hogy ténylegesen kicsoda. Keress fel másokat, akik fbn ismerik, hátha valamelyikük többet tud róla mint te. Sok sikert:)
2016. nov. 7. 21:28
 17/20 anonim ***** válasza:
#12: Nem azért írtam, hogy akinek nincs fent semmi vagy nagyon kevés, hogy az mindenképpen kamu. Viszont ha van fent, akkor meg lehet nézni a milyenségét. Nem kell mindent félreérteni mindig. AMúgy meg aki rendszeresen ott cseveg, az használja is az oldalt.
2016. nov. 8. 01:07
 18/20 A kérdező kommentje:
Megtalalltaaaáam,azt hiszem h tenyleg megtalaltam,de most nem tudom hogy mit csinaljak mert ha elmondom neki hogy tudom hogy ki akkor elfog tunni es azt nem szeretnem.egy eretlen iskolas.de az az igazsag h nagyon megkedveltem mire idaig eljutottam🤔🤔de aztis tudom h semmi ertelme tovabb beszelgetni vele.szepen finoman kozlom vele amit tudok,ovatosan,es meglatjuk mi lesz.haat nem is tettt boldoggan h megtalaltam mert en felepitetttem magamban rola wgy tokeletes kepet,es aztan bumm itt a valosag ami egyaltalan nem is szimpatikus.....lehet kar volt a sok ido meg az energia...nem tudom most mit kezdjek vele...😑😏.
2016. nov. 11. 06:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Miért kéne közölni vele bármit is?! most nem azért akivel tovább már nem kivánok dumálni nem teszem
2016. nov. 11. 10:47
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem akarom elvesziteni mert kedvelem,pedig....hat elegge fiatal hozzam kepest.😣🤔😔
2016. nov. 12. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!