Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjak el randira egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjak el randira egy tökidegen lányt?

Figyelt kérdés

A történet úgy kezdődött, h néhány napja találkoztam egy igencsak aranyos leányzóval. Rólam annyit érdemes azért tudni, h eléggé félénk vagyok ha az ellenkező nemmel kell kapcsolatot létesíteni. Na szóval a szemezésnél és a mosolygásnál nem is nagyon jutottunk tovább. Később sikerült legalább a nevét kideríteni, és jelöltem myvipen. Gondolom ő is emlékezett rám, mivel visszajelölt.

Szeretném elhívni randira, de fogalmam nincs h hogy kéne belekezdeni... Írjak neki levelet v jobb az msn? Haverkodjak v térjek egyből a lényegre?

Szeretném ha segítenétek mert nagyon nem szeretném elrontani.

2008. okt. 4. 19:15
 1/1 anonim válasza:
100%

Szia!

Szerintem ez az egész nagyon szép.

Az msn-t nem ajánlom kezdésnek, mint lány, szerintem az elrontja a varázst, tehát hiányos lesz a dolog.

Beszéltek, de igazából jeleket nem tudsz neki küldeni a smile-kon kívül:)

Mivel a myvip köztetek az egyetlen kapcsolat(?), én írnék neki egy üzit, hogy szereti-e a cukrászdákat, vagy vmilyen más, beszélgetős helyet, és megbeszélnék vele egy időpontot, hogy hol, mikor, de semmi mást. A többit a randin.

Ha tetszel neki, és nincs azóta más a láthatáron, akkor igent fog mondani.

Sok sikert!!!

2008. okt. 4. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!