Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOS! Szakítás utáni randi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Szakítás utáni randi? LÁNY VAGYOK 23éves

Figyelt kérdés
Lány vagyok ... a párommal (5év után)szakítottunk az én hibámból , nemcsaltam meg soha , szerelmes vagyok imádom , csak csalódást okoztam neki ,megbántottam .... 2hete kulon vagyunk, még szeretjuk egymást. Szeretnék mindent jóvátenni és elvinni randizni (2 napos horgászat, mert imádja) szeretnék kicsit a kedvébe járni mivel én hibáztam !! Hogyan vegyem rá ?? Mit mondjak , szeretném ha meglepi lenne és csak ott tudja meg hová viszem . Beakarok mizonyítani neki hogy imádom és mindet megetnnék érte . CSAK OTLETEKET KÉREK, SEMMI FELESLEGES DUMA NEMĚRDEKEL!!!!!
2016. nov. 1. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
5 év után úgy,hogy te szakítottál szerintem ne várj csodát egy 2 napos horgászástól...főleg úgy hogy meg sem akarod mondani neki hova viszed,mert "meglepi" lenne....
2016. nov. 1. 21:24
 2/7 A kérdező kommentje:
nem én szakítottam , ő
2016. nov. 1. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. így jártál. Majd feldolgozod. :)
2016. nov. 1. 21:42
 4/7 A kérdező kommentje:
nem haragban váltunk el , csak csalódott bennem , amit megértek és jóvá akarom tenni , bizonyítani akarok , ennyi és nem nemhagyom annyiba mert szeretemm :)
2016. nov. 1. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Nezd, ha annyira szereted, akkor ne gyerekekre valo taktikat alkalmazz (meg egyaltalan semmilyet sem), hogy majd elviszed ide-oda, es milyen boldogga teszed, es majd elfelejtj minden bujat-bajat, hanem felnott emberkent ulj le magadban, gondolkozz el azon, hogyan kene javulnod es mikben, hogyan javithatnal onmagadon, majd ha ezeket kijavitottad, akkor ulj le vele is beszelgetni. Addig felesleges mindenfele meglepetessel lekenyerezni meg meghatni, mert te magad es a hibaid meg nem valtoznak meg. Es o ezek miatt szakitott veled, nem pedig azert mert nem vitted meglepi horgaszni.
2016. nov. 1. 21:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom , hogy igazad van ,,, de szeretném ha nyugodtan tudnánk egy helyen beszélgetni , tisztában vagyok a hibáimmal és rengeteget gondolkodtam , és szeretném neki is elmondani , de egy nyugodt csendes helyen
2016. nov. 1. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:
5 évig jártatok és tőlünk kérdezed, hogy mivel tudnád a leginkább meggyőzni arról,hogy adjon még 1 esélyt? Erre te tudod a leginkább a választ!
2016. nov. 1. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!