Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit engedtek meg magatoknak az első randin, ha szimpatikus is a másik?
Ha úgy gondolom hogy lehet ő lesz a gyermekeim apja, (tehát ha életem párját keresem) akkor semmit nem engedek neki. Köszönéskor arcra puszi, de ennyi.
Ha csak alkalmi, vagy pár alkalmas kapcsolat, akkor nyilván engedek többet, ahogy a szituáció hozza.
Ha valakivel pedig el tudom képzelni hogy hosszabb távon össze járunk, de nem a tipikus "barát-barátnő" státuszban. hanem kb mint a szeretők, akkor se engednék neki semmit.
Volt olyan, hogy hónapokig chateltem egy fiúval, találkoztunk és nem olyan volt a pasi, amilyennek hittem, így egymáshoz se értünk :D viszont olyan randim is volt, ahol rögtön leakart smárolni a fiú, persze nem hagytam, mondtam h nem. Beszélgettünk, ittunk és akkor hagytam meg megfogta a fenekemet.Több nem volt, nem is engedtem volna. Nem bántam meg, mert tetszett ő is nekem.
Egyénfüggő egyébként, van olyan ember akivel azonnal csók/ ölelés és van olyan akivel semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!