Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a pasi nem fotómodell, akkor muszáj kompenzálnia más téren?
"kedves, udvarias, szerető személy"
Magáról mindenki ezt mondja. Közben meg nem látják az olyan hibáikat, amik alkalmatlanná teszik őket a kapcsolatra.
19
Kutyám van, valóban szeret. De a kutya olyan naiv kis teremtés, hogy feltétel nélkül szeret mindenkit aki. Még a rossz embereket is. Ezért nem túl kielégítő az a szeretet. Szeretném ha önmagam miatt szeretne valaki, mert hiszek benne, hogy megérdemlem, hiszen tudnám viszonozni és jó társ lehetnék.
Prostis szex. Szexelni valakivel aki nem kíván, akivel nem lehet meg az intimitás érzése? Annyira kielégítő az?
21
Az ilyen hozzászólással csak azt éred el, hogy a rendes hapsik továbbra is magukban keressék a hibát, és más embereket, a világot tökéletesnek tartsák. Ezzel még nyomorultabbul érezhetjük magunkat. Köszönjük szépen. Mert tán nem külső alapján válogatnak az emberek párt, mert nincs semmi kapzsiság, meggazdagodási vágy az emberekben. Mert annyira együttérzők, hogy már nincs éhínség, nyomor a földön? Most vagy te vagy tudatlan, vagy csak kétszínű, álszent!
"Az ilyen hozzászólással csak azt éred el, hogy a rendes hapsik továbbra is magukban keressék a hibát"
Elértem? Hurrá, akkor nem hiába tépem a számat!
És mielőtt azt hinnéd, hogy lenézlek, elárulom, hogy nekem sem sikerült rendes kapcsolatot összehozni eddig. És igen, a rengeteg problémám miatt. Szóval tapasztalatból beszélek. De dolgozom az ügyön. Igyekszem változni és egyre jobbá a helyzet. De te soha nem fogsz változni, mert mindig a másikban fogod keresni a hibát. Te a képzeletedben mindig a kedves, csodálatos férfi leszel, akit nem értékelnek. A nők meg továbbra is elkerülnek.
83%
De a akkor mi a hiba bennem mond meg konkrétan amiért a nőknek nem kellek? Mert látszólag biztos vagy benne, hogy bennem a hiba. Konkrétan akkor min változtassak mond meg kérlek! Az ítélkezés meg volt, rendben, elfogadom, hogy egy sza...rházi, mocsok alak vagyok, és ezért teljesen jogosan elkerülnek a nők. Mond meg, min kell változtatnom légyszíves, hogy több időt ne vesztegessek!
Honnan tudjam, hogy benned konkrétan mi a hiba? Annyit tudok rólad, amennyit itt elmondtál. Viszont tapasztalataim szerint (és hidd el, van nem kevés...), akik notóriusan sikertelenek az ellenkező nemnél, ott 99%-ban saját magukban kell keresni a hibát. Nem feltétlenül sz.r alakok, lehet, hogy pl egy gyerekkori lelki sérülés miatt tudat alatt kizárólag olyanokhoz vonzódnak, akik nem hozzájuk valók. Ha pedig ott tartunk, hogy mindenki hibás, csak én nem... Na, ott 1000%, hogy az illetővel bajok vannak. Igen, van olyan, hogy a másik egy szr alak, de ha állandóan a másik a szr alak, az gyanús.
Most ért véget egy rövid kapcsolatom. A pasi nagyon félénk volt, de intelligens és jó lelkű. Előttem egyetlen kapcsolatszerűsége volt, pedig már 30 éves, az is úgy ért véget, hogy a nő meg akarta ölni. Adtam neki egy esélyt, hamarosan egymásba is szerettünk, vagy legalábbis azt hittem. A tenyerén hordozott, egyre komolyabbá fordultak a dolgok. Szombat este elmondta, hogy ilyen lánnyal, mint én még soha nem találkozott és mennyire szeret és mennyire összeillünk... Vasárnap délben az SMS, hogy szakítani akar. Indoklás annyi, hogy nem illünk össze... Miben nem illünk össze? Hát azt nem tudja megmondani. Azóta is keresem, hogy hol siklott ki a dolog. Végig mondogatta, hogy szeret, hogy gyönyörű vagyok, hogy ilyen lánnyal még nem találkozott. Soha egyetlen vitánk nem volt, hasonló céljaink voltak stb. Semmilyen jelet nem láttam, pedig van tapasztalatom. Valószínűleg fél a kötődéstől vagy valami más gáz van vele.
De én is sok kapcsolatomat rontottam már el azzal, hogy túl erősen kötődtem, szóval én sem vagyok tökéletes (igaz, ennél az esetnél ez pont nem állt fenn).
Neked meg kéne vizsgálnod magadat, mert biztos, hogy lenne mit fejlődnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!