Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a pasi nem fotómodell, akkor muszáj kompenzálnia más téren?
Megadom a választ: IGEN, Szóval ha csúnya vagy akkor kompenzálni kell pénzzel, gyúrással ,vagy valami extrém hobbival, sporttal, vagy kiemelkedő nagy tudással(ami hozhat pénzt is)hatalommal stb.
Az hogy jó ember vagy és rendes ,manapság nem előny, hanem hátrány.
Akkor oldja meg a frusztráltságát, és utána keressen párt. Egyáltalán minek neki nő, ha csalódott bennük? Mert "dugni kell"?
Neked tetszene egy frusztrált nő, aki minden csalódottságát rád zúdítaná?
"Ennek ellenére jó ember, csak kicsit kiábrándult a nőkből. De ha megismered, csodálatos, odaadó személyre lelsz."
Randiztam nem kevés ilyen pasival. Úgy voltam vele, hogy rengeteg jó tulajdonságuk van és nem értettem, miért nem értékelik őket a nők. Aztán rövid kapcsolat után rájöttem, miért nem. Sajnos ezeknek a pasiknak olyan lelki problémáik voltak, amiken nem lehetett túllépni. Kérdező, bocsásd meg az őszinteségemet, de ha valaki senkinek nem kell, annak oka van. És ez az ok nem a külső és nem is a pénztárca.
14
Igen, oka van. Az az oka, hogy nagyon kiábrándult abból, hogy nem elég az, hogy kedves, udvarias, szerető személy, hanem ennél sokkal több kell. Ez az oka a frusztrációnak. És sok csávó ezért utálja az életet és a nőket, mert ez a nőknek nem elég, és inkább legyen egy kevésbé hűséges, jóhiszemű csávó, de aki tud "dolgokat".
16
Hát a szeretet igény meg a szexuális vágyak tudod. Ugyanaz mint másnál, az átlag csávóknak is pont ugyanolyan igényeik vannak mint a jó csávóknak ha nem tudtad. Csak ők nem érdemlik meg. Bármennyire is jobbak emberileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!