Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, létezik olyan, hogy egy randit "priorizáltok" időben, más dolgokat előbbre helyeztek?
velem idáig kétszer volt, hogy egy lány örökké "nem ért rám", de mintha úgy csapódott le volna a végén, hogy akart volna velem találkozni, csak más dolgai mindig előrébb valóak voltak:
1: két hónapig vártam, de őneki munkája lett, kettő is, táncolt stb. Két hónap után elis ment a kedvem az egésztől, tökre bepörögtem (lásd [link] 44. vicc), megirtam neki hogy akkor többet akartam volna tőle, de nincs rám ideje, és minden jót kivánok neki innentől. Válasz egy hónap múlva "dehát első randin is mondhattad volna, hogy többet akarsz, nem derült ki számomra semmi..."
2: itt csak 1 hónapot vártam. Első randi OK, aztán kifogások: nem ér rá, nincs kedve, koliba megy. Egy hónap után "akkor nem tartok igényt további találkozókra" válasz másnap: "tudod a nők szeretik ha küzdenek értük, és úgy látszik, te könnyen feladod csak azért, mert a másik nem ér rá azonnal"
...
most ez vagy valami összeesküvés elmélet, vagy mindkettő akart volna tőlem valamit, csak meg kellett volna várjam?
Nekem is ezt adták be a lányok, állandóan halogattak, vagy ha meg is beszéltünk valamit rendre lemondták. Bár szerintem azért, mert egyszerűen letojtak :/
de már nekem is voltak ilyen tapasztalataim, volt aki egy nappal előtte lemondta, mert hogy sokat kell tanulnia, aztán többet nem is írt, volt aki állandóan terelt, aztán másik sráccal jött össze, volt akinek mindig volt valami kifogása hogy miért nem akar velem találkozni stb...
Mondjuk ezt a dumát én is bírom hogy "a nők szeretik, ha küzdenek értük" (ezt exem is mondta szakitásunk után hogy hát az új pasija mennyit küzdött ám érte bizony, nem úgy mint én..) Meg úgy csinálnak, mintha hú de elérhetetlenek lennének, mint valami hercegnők, közben meg ha jön valami dominánsabb férfi, akkor azoknak odavetik magukat elsőre, még ha csak egy alkalomra kell nekik, aztán meg sírhatnak...
Én úgy vagyok vele, hogy akivel nem akarok találkozni azzal nem is beszélek meg találkozót és megmondom nekik, hogy sajnálom de nem.
Ha pedig valakivel megbeszélek egy találkozót akkor én azt komolyan is gondolom és nem mondanám le, ha közbe jönne valami akkor megpróbálom úgy intézni, hogy minden jó legyen. Eddig sikerült.
Persze nem mindenkinek sikerül, és ezzel a két lánnyal neked tényleg nem volt szerencséd.. Sajnálom de majd másokkal lesz :)
23L
én ezt csak azért tartom hihetetlennek, mert az elsőnél még be is jöttünk egymásnak. Igen, láttam hogy kicsit ingerültebb lett, amikor azt mondtam, ezt csak találkozónak szántam.
A másodiknál meg többször célozgattam, hogy nem kötelező ezt csinálnunk, ha nem akarja, mondja meg. Nem mondta meg...
" ingerültebb lett, amikor azt mondtam, ezt csak találkozónak szántam. "
hülyeség magad alatt vágni a fát azzal, hogy közömbösnek mutatkozol.
" célozgattam, hogy nem kötelező ezt csinálnunk, ha nem akarja, mondja meg."
a számonkérést se szereti senki.
"dehát első randin is mondhattad volna, hogy többet akarsz, nem derült ki számomra semmi..."
ez szerintem is kifogás. akit rendszeresen keresnek, az nem véletlen. lehet érezni a szándékot.
"akkor nem tartok igényt további találkozókra"
ne mutasd ki a sértettséged.
"tudod a nők szeretik ha küzdenek értük, és úgy látszik, te könnyen feladod csak azért, mert a másik nem ér rá azonnal"
szintén egy bullshit, neki se kéne a saját bűntudatát rád nyomnia.
mindent egybevéve:
ne játssz játékokat, és olyan nőket keress, akik szintén nem játszanak. én az első találkozó után tudom, hogy szeretnék-e még beszélgetni, de persze ez bármikor megváltozhat. tényleg szomorú, hogy emberek akkor is járnak "randizni", amikor nem örömmel készülnek a találkozásra, csak úgy, mint egy bármilyen programra.
Utolsó: tök igazad van.
Kérdező, tényleg fontold meg az azokat, amiket az utolsó írt. Persze, nehéz néha a sértettséget pl. félretenni, de sokkal sikeresebb. Te sem idegesíted magad rajta, és a másik is megérzi, hogy tulajdonképpen te lazán kezeled ezt a szitut ami kifejezette vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!