Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán olyan, hogy "örökké együtt"?
Én ezért néztem utána az 5 szeretetnyelvnek, de baromi sok energia és idő meg persze a megfelelő mentalitású párt kell megtalálni, meg persze több tekintetben passzolni kell egymáshoz...szóval sokkal nehezebb, mint a mesében :D
23F
Nincs. Esetleg ha 2 halottról beszélünk akiket egy gödörbe dobtak be.
De amúgy nincs. Az "örökké" az olyan max 1-2 év. Nem is tudom hogy az anyakönyvvezető hogy nem hal meg a röhögéstől a sok irracionális fogadkozást hallva. Röhejes.
Szerinted tán úgy kellene nekiállni egy párkapcsolatnak, hogy úgyis szétmegyünk, fene a pozitív gondolatokba? :P
Jó, nyilván ezek a #örökkéegyütt 1 hetes kapcsolatok értelmetlenek, de léteznek valós, igazi érzelmek is még a világon.
Nincsen ilyen, előbb utóbb minden kapcsolat vagy ellaposodik, vagy pedig vége lesz.
Persze első nagy szerelemnél gyakran azt gondolja az ember naívan, hogy ő az igazi, meg hogy mindig együtt lesznek. (magamról tudom. )
Szerintem rosszabb ez a "jáj de szeretle"-ezés aztán mikor megutál a másik akkor takaroggyak anyámba meg ilyenek. Akkor ne kamuzzon az elején. Kedvel. Én is. Ez az igazság. De a nagy szavakkal dobálózás nem okos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!