Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a férfiakat. Létezik, hogy valaki ennyire félénk legyen?
szerintem meg varj egy kicsit. ha nem lepne semmit, megemlitheted a talalkozot, olyan kevesbe feltunoen, pl. miota is tervezzuk a talalkozot, es meg mindig nem hoztuk ossze /mintha kozos ugy lenne/, pedig csak kettonkon mulik, mikor talalkozunk. Ha erre se lep, esetleg probalkozz olyasmikkel, hogy most milyen jol esne egy seta, vagy egy kavet meginni valakivel...problad ala adni iyg a lovat, hogy o kezdemenyezze a talalkozot.
ha nem, esetleg egy jol eltalalt helyzetben, mikor olyasmirol beszelgettek, hogy temaba vag , megemlitheted, hogy szereted, ha a ferfi teszi meg az elso lepest. Ha mindebbol nem ert, akkor passsz.
"Az milyen már, hogy én hívjam el randira?"
A helyzetet elnézve célravezetőbb. Vagy legalábbis a finom célzásokról nem ártana áttérni az egyértelműbbekre, ha szeretnél valamit.
"Eddig is tettem utalásokat, és próbáltam személyesebb témákra terelni a szót, és nem létezik nem jött le, hogy tetszik nekem, és szeretném jobban megismerni. "
Már miért ne létezne, mikor a leírásod alapján szemlátomást ez a helyzet. Ha szemlátomást bejössz neki (márpedig azt mondod, hogy igen), akkor ha úgy gondolná, hogy 1000%os biztonsággal sikere lenne, akkor logikusan merne lépni, hiszen nem vállal semmi kockázatot vele.
Mivel nem ez történik, ezért elég egyértelmű, hogy benne még mindig van némi kétely.
Nem tudhatod, hogy neki milyen tapasztalatai vannak, milyen közegből jött stb. - attól még, hogy neked (saját magadból kiindulva, és abból, hogy te tudod, hogy azért adod ezeket a "jeleket", mert akarsz tőle valamit) egyértelműnek tűnnek a jelzéseid, az egy pillanatig nem jelenti, hogy számára is azok lesznek.
Márpedig neked elméletileg az lenne a célod, hogy számára tedd egyértelművé a dolgot, nem pedig az, hogy szerinted egyértelmű legyél.
"Úgy gondolom, egy ilyen félénk férfi egójának nem tenne jót, ha én hívnám el randira, jól gondolom?"
Hát ja, mert ő aztán szemlátomást az a tipikus kiköpött macsó gyerek, amolyan igazi vadász típus... ez már csak a leírásodból is csak úgy sugárzik, hogy mennyire hajtja a "vadászösztön", és ez mennyire fontos lehet számára...
A félénk (és ezáltal jó eséllyel tapasztalatlan, ami miatt jó eséllyel még inkább félénk) férfi egójának az tesz jót, ha azt tapasztalja, hogy ő is igenis kell annak a nőnek, aki neki is bejön.
És mivel félénk, ezért hacsak nem fejezed ki számára is(!) egyértelműen, hogy ő is tetszik neked, akkor ő továbbra is kételkedni fog, meg teszetoszáskodni (pl. a szokásos 'inkább nem csinálok semmit, nehogy elrontsam a szép barátságunkat' felkiáltással).
Szóval ha te nem erősítesz bele, akkor jó eséllyel maradtok ennél a patthelyzetnél, hogy mindketten jelezgettek a másiknak (elvégre ő is próbálgat jelezgetni, érdeklődik, bókolgat), és közben mindketten vártok arra, hogy a jelezgetésetek hatására majd hátha lép majd a másik valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!