Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány választja ki a helyet, ahol randizunk, akkor tényleg neki kellene meghívnia engem?
Sokan írtak itt a randin ki és miért fizet típusú kérdésekre, hogy annak kell fizetnie, aki helyet választ, hiszen ő szabja meg, hogy milyen árkategóriájú helyre mennek.
Én úgy szoktam csinálni, hogy amikor arra kerül a sor, hogy egy lánnyal eldöntsük, hogy hol találkozzunk első randira, akkor első körben mindig felajánlom, hogy ha szeretne, akkor javasoljon ő egy helyet, ha van olyan, amit különösképpen szeret, vagy ami neki útba esik - és ha nincs ilyen, akkor a második körben lehet közösen ötletbörzézni, hogy hova menjünk.
Ennek megfelelően az esetek többségében a lány szokta kiválasztani az első randi helyét.
Akkor most ilyenkor nekik is kéne fizetniük?
Én ha randizni szeretnék, akkor felvetek pár programot, ami érdekel engem és úgy gondolom, hogy a másik embert is érdekelheti. Olyannal eleve nem is szoktam randizni, akinek a személyiségéről még nem tudok semmit. Először társaságban beszélgetve vagy neten próbálok megtudni többet róla, hogy ne kettesben derüljön ki, hogy semmi közünk egymáshoz.
Ha tetszik nekem, látok közös dolgokat, és beleegyezik a randiba, akkor az általam ajánlott programokból úgyis választ valamit. Ha benyögi, hogy ő inkább bélszínt enne a Gundelban, elég átlátszó, hogy csak le akar nyúlni anyagilag, és akkor nyilván nem egymást keressük.
Nem célom, hogy anyagi erőmön felül elkápráztassak valakit azért, mert első randi. Az együtt töltött idő a lényeg. De én hívtam el és én fizetek. Még ha ingyenes programról volt is szó, meghívom valamire utána. Jólesik, ha felajánlja, hogy kifizeti a részét, de nem akarnám ezt tőle elkérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!