Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismertem egy lányt 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy lányt 4 hónappal ezelőtt az interneten, holnap randizunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
nos, 4 hónappal ezelőtt megismerkedtünk. 2 hónapja van szó a párkapcsolatról, és 3 hete járunk hivatalosan. Komolyan gondoljuk a dolgot, de még nem találkoztunk élőben(távolság miatt), holnap lesz az első találkozás. Eléggé bensőséges már a kapcsolatunk, ezért is szeretném megkérdezni, hogy mit vigyek a lánynak? Én megyek ő hozzá, röpke 220 km. Milyen ajándékot érdemes adni ilyen helyzetben? És ha esetleg valaki tud még más tippet a randihoz, azt is szívesen várom :) Én 18, ő 20 éves.

2014. júl. 12. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Virággal, vagy valami személyes ajándékkal. :)
2014. júl. 12. 11:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ne egy bögrét. Olyan dolog kellene ami rád emlékeztet. plüst is felejtsd el, kölnit is. Gravíroztass neki egy medált, de láncot is vegyél hozzá. Ezüst lánc nem drága, nemesacél medál se. mind ez együtt egy jó ajándékboltban a gravírozás ára benne is van. Debrecenben vettem egy 7000 forintos parker tollat ajándék gyanánt a gravírozás ingyenes volt rá.
2014. júl. 12. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami vicc amúgy?

Azt hittem 12 évesek vagytok, mikor olvastam ezt...

Dehogy jársz te bárkivel is, akivel eddig csak leveleztél/facebookoztál...

2014. júl. 12. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
2es voltam utolsónak igaza lehet. elég egy bögre is.
2014. júl. 12. 11:51
 5/5 anonim válasza:
100%
Ricsi te vagy?:))
2014. júl. 23. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!