Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk nektek milyen csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk nektek milyen csajok jönnek be?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 11:45
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
84%
Szokes voroses hosszu haj... szep formas fenek, helyes arc.. szerintem az ien tokeletes
2010. ápr. 27. 13:13
 12/38 anonim ***** válasza:
84%
Legyen saját stílusa,ne utánozzon más csajokat az öltözködésben és a viselkedésben.Legyen ápolt,DE ne "túlápolt".Arányos testalkat,mellbőség mindegy mekkora.:)Legalább vállig érő vagy hosszabb haj.Lehessen vele értelmes témákról beszélgetni ne csak a Barátok közt-ről és a Mónika show-ról.Legyen jövőképe és munkája,ne velem akarja magát eltartatni.
2010. ápr. 27. 13:13
 13/38 A kérdező kommentje:

13:13

bennem ezek mind megvannak(és utálom a Mónika Show-t meg a Barátok köztöt:)de vhogy még sem vagyok elég jó a pasiknak...:S

2010. ápr. 27. 13:44
 14/38 FFDP ***** válasza:
85%

"hát igen ez az...de remélem vannak kivételek XD és az olyan kis aranyos de mégis vad csajokról mi a véleményetek? :$"

Nekem nem tetszett és igen.

Mármint nem szólítanak le sokan, vagy hamar "lepattintanak"?

2010. ápr. 27. 14:59
 15/38 anonim ***** válasza:
79%

13:13 vagyok.

Minden pasinak más tipusú csajok jönnek be.Amit leírtam azok az én "elvárásaim" egy lánnyal szemben.Más pasi nyilván más tulajdonságokat tart fontosnak.Nem tetszhetsz mindenkinek,hiszen Neked sem tetszik minden fickó.

2010. ápr. 27. 15:05
 16/38 anonim ***** válasza:
79%
akiknek kinyitom az ajtót.
2010. ápr. 27. 15:30
 17/38 anonim ***** válasza:
84%
az ilyen csajok amit az 1:59 es rakott be csak egy d.gásra valók!..egy életet nem lehet rájuk alapozni..:)
2010. ápr. 27. 16:49
 18/38 anonim ***** válasza:
84%
azaz 11:59..sorry (elöző voltam.)
2010. ápr. 27. 16:50
 19/38 anonim ***** válasza:
79%
ha megvan irj privit pls :)
2010. ápr. 27. 17:45
 20/38 anonim ***** válasza:
79%
Ideálom nincs, szeretem az egzotikus (ázsiai, szaracén, fekete) lányokat, de nagyon tetszik egy-két magyar szépség is. Nem feltétel nálam a nagy mell, sőt, legyen inkább formás kicsi-közepes. Feszes, szép fenék, szép száj, és nekem ami még külsőre nagyon fontos, a szem. Haj az archoz illő, túl sokat ne takarjon, szép mosoly. Tulajdonságilag legyen vevő a cinikus humoromra, tudjak vele beszélgetni akármiről (Akármiről.) és olvasson könyveket, legyen esetleg vidám és főképp tudjon angolul :D Remélem kielégítettem kíváncsiságod. Ja, és egy 18 éves fiú vagyok/voltam. -Jacaré-
2010. ápr. 27. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!