Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek mennyire jönnek be az amerikai focit játszó fiúk?
3 éve játszom csapatban. A barátnőimnek sose mondtam elsőre, csak ha kérdezték sportolok-e valamit. Amikor megtudták igazából furán néztek rám, szám szerint 2 lány és féltettek.
Átlagban bejön a csajoknak?
sztem tök mind1 h mit sportolsz :D
amúgy én is ezt a sportot űzöm :D:D
17/F
Első: Tudom, hogy nem fontos mit sportolok, de azért számít valamit.
Második: Nézz meg egy normális meccset, nem simogatásról van szó mint a rugby-ben.
ne törődj ezekkel az idiótákkal ez tipikusan az a sport aminek csak akkor érted a szépségét ha csinálod meg ez a sok barom meg sem akarja érteni ezt a játékot csak azt látják benne hogy sok ember egymást veri
hát gratulálok az ilyen értelmetlen embereknek:D
első voltam :D:D
én szeretem ezt a sportot:)
nekem bejönnek..izmosak
Hali, nekem jobban bejönnek a kemény sportos fiúk, mint aki még a labdát se tudja megrúgni XD
Szerintem tök jó sport :)
Nálunk is lehetett volna járni amerikai foci edzésre (csajoknak), de az én 50 kilómmal meghaltam volna XD
Nekem bejön :D
19 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!