Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek mennyire jönnek be az amerikai focit játszó fiúk?
3 éve játszom csapatban. A barátnőimnek sose mondtam elsőre, csak ha kérdezték sportolok-e valamit. Amikor megtudták igazából furán néztek rám, szám szerint 2 lány és féltettek.
Átlagban bejön a csajoknak?
Tudom nagyjából,hogy vannak ezek ,de azért nekem akkor is jobban bejönnek a sportolok, mint aki semmit nem csinál XD
Lehet , hogy azért mert én is szeretek sportolni :)
22:24-es vagyok, igazad van,de én nem nagyon akartam összetörni magam :P, jobban szeretem ha másnak jobban fáj ,mint nekem :P
DE az a baj, hogy nem vagyok se nagyobb darab ,és a fiúk így is ugratnak hogy elfúj a szél :D
Nem tudom, én úgy gondoltam hogy így nem lenne jó belekezdeni ,de lehet hogy igazad van és megért volna egy próbát de majd megpróbálom egyszer :)
22:04 Igazad van, én is szeretem az olyan lányokat akik szeretnek sportolni. :)
22:14 Meg kell próbálni, úgyis megtanítanak normálisan ütközni stb. Mire odaérsz, hogy rendesen edzened kell úgyis fel leszel készülve, a kicsit nagyobb termet előny ebben a sportban de nem feltétel! Ha pedig érdekel próbáld meg mert bánni fogod ha nem próbálod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!