Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az amerikai fiatalok hogyan randiznak, és mi számít nekik járásnak?
Figyelt kérdés
Több amerikai valóságshow-t is néztem már, de nem igazán értem, hogyan működik ez náluk. Randizgatnak több emberrel is, aztán valamelyik megkérdezi, hogy járnak-e? Vagy együtt lógnak egy csomót, nem csak barátok, de mégsem járnak?2011. jún. 20. 17:03
1/6 dr végh béla jános válasza:
Több magyar valóságshow alapján nálunk ez úgy működik, hogy minden lányra rányomulnak, aztán miután kosarat kaptak mindtől, saját tévéműsorban udvarolnak prostituáltaknak, hátha ott sikerrel járnak. Gondolom a tengerentúlon is valami hasonló a helyzet.
2/6 anonim válasza:
Istenem... Magyar Média, gratulálok -.-""
Sztem úgy, ahogy mi, eltekintve attól, hogy több a totálisan idióta...
3/6 anonim válasza:
Ne valosagshow alapjan itelj. En itt elek az USA-ban, itt is ugyanolyan emberek elnek, ugyanugy megy az egesz, mint barhol mashol. Neha kapcsold ki a TV-t, hogy maradjon agysejted.
4/6 anonim válasza:
Először is kézenállva rugóznak a lány előtt, akit el akarnak csábítani. Ez 10-ből 8-nak be is jön. De ha 5 percnél tovább rugózik, az már azt jelenti, hogy megkéri a kezét.
5/6 anonim válasza:
Hát látod erre én is kíváncsi lennék...ugyanis "elvileg" van egy amcsi barátom, de kb tesz a fejemre nagy ívben. Néha hónapokig nem keres, pedig 20 percre lakunk egymástól. Én úgy gondoltam majdnem egy évig, h én csak egy dugipajti lehetek a sokból, aztán pár hete felvilágosított, h a barátnője vagyok és mi együtt járunk. Mondom krvajó, ha nálatok ez jelenti az együttjárást...azóta megint tesz a fejemre :D De tökjó nekem mert "papíron" a barátnője vagyok...
6/6 anonim válasza:
Amikor kimennek az utcára és elkezdenek sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!