Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért társkeresőznek egyes fiatalok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostanában gondolkodom azon, hogy regisztrálok valamelyik társkeresőre az interneten. Nézegettem egy-kettőt, de van valami amit nem értek: egyes fiatalok, 18-19 évesek, is regisztrálva vannak, ami nem is baj, csak magamhoz képest ők sokkal szebbek, divatosabbak, egyszóval a párkapcsolatok terén sokkal többet nézek ki belőlük mint magamból. Így tudnak csak szerelemre lelni?
Vagy csak én vagyok túl szigorú magamhoz, vagy az ilyen emberek lehet, hogy külsőre jól néznek ki, csak belül van velük valamilyen gond? Teli vannak 18 éves, szép lányokkal a társkeresők... közbe meg milyen undorító, amikor 30 évesek írogatnak nekik... Köszönöm és szép estét mindenkinek!
2011. febr. 20. 00:26
1/7 Panda Péter válasza:
talán néhány fiatal már belefáradt abba, hogy a hagyományos ismerkedéssel eddig nem talált magának kellően kielégítő párt. én is sokszor eljátszottam már a regisztrálás gondolatával, de még hiszek a klasszikus módszerekben.
-elcseszett idealista-
2011. febr. 20. 00:31
2/7 anonim válasza:
Az olyan lányok 90%-a pénzért kínálja bájait. Sajnos teljesen teleszemetelik a társkereső oldalakat. Ne rettenj vissza ettől, aki értékeket keres, úgysem velük kezd. Ne becsüld le magad, a minap nézegettem egy oldalt és vannak komolyabb emberek is akik saját bevallásuk szerint időhiány miatt próbálkoznak a netes ismerkedéssel.
2011. febr. 20. 00:32
3/7 Stojkovic válasza:
Vannak olyanok akik nem is a saját képüket teszik fel. Vagy éppen lehet, hogy szépek de olyan elvárásaik vannak, hogy senki sem felel meg nekik. Akik azt hiszik, hogy a neten találják meg a kedves, humoros, jófej Brad Pitt hasonmásukat és csak azokkal hajlandóak foglalkozni.
2011. febr. 20. 00:37
4/7 anonim válasza:
vannak azért rendes emberek is ott, mondjuk a többség paraszt (90%)
2011. febr. 20. 01:15
5/7 anonim válasza:
vagy azért, mert 25 éves, mindenki helyesnek tartja, csak a munka/barátikör emberi összetevője nem megfelelő. Esetleg mert belefáradt abba, hogy hiába teper valaki után, és hiába figyelmes, nem kell senkinek.
2011. febr. 20. 03:01
6/7 anonim válasza:
Azokkal a lányokkal valszeg belül van vmi gond. Nekünk fiúknak általában a belső is számít, ezért nem találnak párt a defektes csajok.
2011. febr. 20. 07:53
7/7 anonim válasza:
azt még hozzátenném, hogy énis ismerek ilyen "bombanőt" tényleg sokan beszólnak neki iwiwen, facebookon. De másfél éve nincs senkije. Engem is elküldött, mert találkozónkon csak azt tudta hangoztatni, hogy ő milyen remekül elvan pasi nélkül... meg milyen hülye barátnője van, hogy ő persze padlóra kerül, ha nincs pasija, de ő nem... ILYET RANDIN NEM MONDUNK! Rám többé "nem volt ideje". Amúgy üzletasszonynak készül, és válogatós... és persze a "küldj egy ölelést" hamarabb telepitette, minthogy esélyt adjon önmagának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!