Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjek valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek valakivel, ha mar a kezdeti szakaszban kevesebb ido jut egymasra? Szinglikent egy vilagvarosban, tobb munkaval, mint szabadidovel.

Figyelt kérdés

Internetes tarskeresorol ismerkedtunk meg. Egy varosban lakunk (igaz, vilagvaros) es nagyon sokat dolgozunk mindketten, sokszor eltero idoben. Nagyon nehez osszehozni a talalkozokat. Eddig 4 randin vagyunk tul, naponta valtunk uzeneteket. De nekem a szemelyes kontakt es a minosegi egyutt toltott ido szamit a legjobban. Foleg az elejen. Nem tudom mi lenne a megoldas, masok hogy csinaljak.

Hogy lehet igy ismerkedni? Heti 1-2 talakozoval? Hogy tud kiepulni igy barmi is?

Mar azt erzem, hogy a kezdeti erdeklodesem lecsokkent, pedig nem szeretnem ezt. Mar az is megfordult a fejemben, hogy a megfelelo szemellyel ez konnyebben menne es lehet ez a gond. De az idohiany akkor is fenn allna.

Valakinek valami jo tanacs? Szeretnek komoly parkapcsolatot, ugyhogy kell lennie megoldasnak.

28/N

2016. okt. 23. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Elején kevés találkozó, nem oly sok beszélgetés.

De sok együtt alvás mellett nem nehéz. :)

2016. okt. 23. 21:56
 2/6 anonim ***** válasza:
sehogy, akinek kevés ideje van, az ne ismerkedjen.
2016. okt. 23. 21:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Pedig a kommunikacio az egyik legfontosabb alap egy kapcsolatban, szamomra legalabbis igen. Szoval ebbol nem engedek. :) Es abbol sem, hogy szeretnek kapcsolatot, idohiany ide vagy oda.
2016. okt. 23. 22:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Koltozzetek ossze. Ez minden egy lapra,de mas eselyetek nincs.

N

2016. okt. 23. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
" Mar az is megfordult a fejemben, hogy a megfelelo szemellyel ez konnyebben menne es lehet ez a gond. " - szerintem is inkább itt a bibi.
2016. okt. 24. 12:59
 6/6 mikeXxX ***** válasza:
Minél több randi és kommunikáció ha ezek után sem érdekel akkor pedig keresni mást szerintem ennyire egyszerű !
2016. okt. 24. 16:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!