Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányokról kérdezgetem, leesik neki, hogy akarok tőle valamit?
Ha egy fiú ismerősömet arról kérdezgetem, hogy mi a helyzet a lányokkal, van-e jelöltje, stb., akkor sejteni fogja, hogy akarok tőle valamit? Hogy fokozhatnám ezt még, hogy egyértelmű legyen számára?
19/L
Mondjuk úgy fokozhatnád, hogy egyenesen felvállalod, hogy szeretnél tőle valamit? Odamész, kezdeményezel, ne adj isten elhívod valahova.
Mint ahogy a felnőtt emberek szokták...
Szerintem egy átlag ember ebből nem von le semmit. Legalábbis remélem hogy nem, miért ne kérdezhetné meg az ember az ismerőseit, hogy egyedül vannak-e...
De nyugi, sok függ a hangsúlytól, testbeszédedtől, ha nagyon odavagy érte észrevehette már.
Ez nem fokozás.
Ez semmi.
Kétlem, sejteni fogja.
Válaszolva, mond el neki.
Fokozni akarod?
Érintsd meg gyakran, időnként írj rá facebookon, nevess a poénjain. Ja, meg felhozhatsz párkapcsolati témákat, megemlítheted, hogy sajnos szingli vagy te is stb...:D De ne ess túlzásba, mert egy csaj sokat veszít a vonzerejéből, ha túlságosan nyomul. A "hogy állsz a csajokkal?" kérdés önmagában nem feltétlen jelenti, hogy akarod.
20/ F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!