Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel az ürüggyel gáz lenne megkeresni?
Van egy pasi(23), akivel egy suliba jártunk annó, és ő azóta szerzett egy autószerelő végzettséget, szeret a kocsikkal foglalkozni. Én a kocsimon meg szeretnék csináltatni egy esztétikai hibát - amit bár nem autószerelők, hanem fényezők szoktak javítani, de arra gondoltam, megkérdezném őt, hogy ilyesmihez nem ért-e véletlenül, mert akkor vele csináltatnám meg. Igaz, pénzem csak néhány hónap múlva lesz rá, de nagyon meg szeretném ismerni a srácot, és ez a sztori jutott eszembe. :D Szerintetek milyen? Nem gáz, ha ezzel írok rá facebookon? Egy közös ismerősünk annó (mikor egy suliba jártunk) mondta nekem, hogy tetszem a fiúnak, de akkor nekem épp volt párom, most nincs. Tehát talán nagyon elutasító nem lesz!??
23/L
Ha nem akarsz lehúzós kis aranyásónak tűnni már az elején, akkor azután kéred meg erre, hogy lesz pénzed kifizetni.
22/L
Azt még te megad is megcsinálhatod otthon.
És ő most nem szerelmes tuti?
szerintem találj ki valami más gondot, ami inkább autószerelés. És akkor, ha van rá pénzed...pl. elvihetnéd műszaki előtt átnézetni.
Csak nem ő is béla? :)
Ne menj a szerelők mindenkit széditenek..utànna majd azt mondja ha akartam volna vmit màr rég randira hivtalak volna..
Üdv béla tudom eljut ez is hozzàd..csak nem tudom ki a hàzunkba a tervezöd az oli? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!