Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ürüggyel/hova lehet elhívni egy lányt, akivel kb.15 percet beszéltem életemben, de nagyon szimpatikus, és úgy tűnik én is neki?
Figyelt kérdés
Egyetemisták vagyunk, én 19, ő (asszem) 20 éves.
Egyik nap egy rendezvényen találkoztunk, de nem tudtunk sajnos sokat beszélgetni. Nem konkrét randira gondolok, hanem valami semlegesebb programra, ilyen... ismerkedésszerű. Értitek.
Esetleg konkrét hely/programötlet is jöhet, ha valaki tud. XI. kerületben lakok.
Köszönöm előre is. :)
2014. okt. 6. 23:46
1/5 anonim válasza:
Ha egyetemisták vagytok, akkor kocsmába. Ha bejössz neki, akkor elmegy veled, ha nem, akkor meg fűzhetnéd évekig is hiába.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ. :)
Egyéb javaslat?
2014. okt. 6. 23:55
3/5 anonim válasza:
Szerintem menjetek el valamerre setalgatni aztan valami kiulos teraszos helyre beulni, az szerintem hangulatos!:)
4/5 anonim válasza:
de nem ien randigyanusat akar te...
hidv el a kövi rendezvényre , de h éred el ? megvan a száma meg minden ? ha nincs semmi ötlet akkor nincs mese, randit kell ebből csin elhivni sétálni
5/5 anonim válasza:
Van a városban néhány jó hely, mond azt hogy halottál róla és ki akarod próbálni
-Rengeteg romkáfé
-Bubble bar
- Noir
- AHoy cafe
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!