Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi fér bele a baráti testi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fér bele a baráti testi kontaktusba?

Figyelt kérdés

Fiú-lány barátság esetén.

Értem ez alatt szokás-e felétek a baráti ölelés, puszival köszönni, stb.

Volt ilyesmiből félreértésed?

2010. ápr. 25. 23:36
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

egy félreértés volt amikor megdugtam

20F

2010. ápr. 25. 23:39
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Van egy elég közvetlen baráti társaságom. Velük együtt táncolok. Simán megöleljük, megpusziljuk egymást, ha találkozunk. Van úgy, hogy egy-két percig öleljük egymást és átadunk egy kis energiát. Sokat jelentenek nekem.
2010. ápr. 25. 23:59
 3/10 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Ez szerintem teljesen egyénfüggő.

Nekem van 3 lány barátom, akivel csak úgy véletlenül megtörtént. Ezek után mit vársz, mit mondjak?:D

(ja és persze ha már egyszer megtörtént, akkor néha néha miért ne ismételnénk?)

20/f

2010. ápr. 26. 00:04
 4/10 anonim ***** válasza:
én a párom által ismertem meg a barátait,nagyon jüban vagyunk.puszi,ölelés,buliba vad tánc simán belefér.
2010. ápr. 26. 06:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én egyik igen jó srác haverom 5 éve szinte a legjobb barátom, de pelusos korunk óta ismerjük egymást, és egymás családját. Olyan mintha tesóm lenne. Simán öltözködünk egymás előtt, nem csinálunk belőle nagy ügyet, ha arra van szüksége a másiknak, akkor megöleljük egymást, pusziszkodni nem igen szoktunk, de szerintem ez is belefér. Soha nem történt köztünk még egy csók sem, pedig nem mondom hogy nem bejövős pasi, de egyszerűen nem úgy nézek rá...
2010. ápr. 26. 07:02
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
fiúknál kézfogás,lányoknál puszi ar az arcra.Más nem.Fiú lány barátoknál max két puszi az arcra...
2010. ápr. 26. 09:07
 7/10 anonim ***** válasza:

a lány barátaim nagy részével voltam már együtt.. szerintem hosszú távon nincs olyan h valakinek ne jutna eszébe hogy mi lenne ha.. csak előfordul, hogy utánna már nem lesz ugyanolyan az a barátság..

na és akkora válasz: nem szoktam puszival köszönni, de mondjuk ilyen szekálódás, hogy ha valami van oldalbabököm, ha útbavan valamiért a haja odébbtűröm, ha szomorú megölelem..

2010. ápr. 26. 09:34
 8/10 anonim ***** válasza:

arcra puszi és ölelés, ha azt akarod,hogy a barátod maradjon,de azért az valahogy mindig sanszos,hogy az a barát előbb utóbb nem csak barát lesz.

Nekem rengeteg fiú barátom volt, csak a végén mindbe beleszerettem :S Nem tehetek róla én ilyen vagyok.Az első fiú barátom lett a férjem is, tekintve,hogy kicsit túlléptük a barátság határait pár hónap után XD

2010. ápr. 26. 10:11
 9/10 Phoney ***** válasza:

Szerintem egy barátságba minden belefér, ami egy normális testvéri kapcsolatba.

Kivétel esetleg az egymás előtti öltözködés (azért nem feltétlen pucérra:F), mert az egyénfüggő, meg barátságfüggő, de komoly barátságnál az is normális.

2010. ápr. 26. 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nagyon joban vagytok szerintem a szajrapuszi is de felre ne ertsd az NEM csok
2013. júl. 4. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!