Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fér bele a baráti testi kontaktusba?
Fiú-lány barátság esetén.
Értem ez alatt szokás-e felétek a baráti ölelés, puszival köszönni, stb.
Volt ilyesmiből félreértésed?
egy félreértés volt amikor megdugtam
20F
Ez szerintem teljesen egyénfüggő.
Nekem van 3 lány barátom, akivel csak úgy véletlenül megtörtént. Ezek után mit vársz, mit mondjak?:D
(ja és persze ha már egyszer megtörtént, akkor néha néha miért ne ismételnénk?)
20/f
a lány barátaim nagy részével voltam már együtt.. szerintem hosszú távon nincs olyan h valakinek ne jutna eszébe hogy mi lenne ha.. csak előfordul, hogy utánna már nem lesz ugyanolyan az a barátság..
na és akkora válasz: nem szoktam puszival köszönni, de mondjuk ilyen szekálódás, hogy ha valami van oldalbabököm, ha útbavan valamiért a haja odébbtűröm, ha szomorú megölelem..
arcra puszi és ölelés, ha azt akarod,hogy a barátod maradjon,de azért az valahogy mindig sanszos,hogy az a barát előbb utóbb nem csak barát lesz.
Nekem rengeteg fiú barátom volt, csak a végén mindbe beleszerettem :S Nem tehetek róla én ilyen vagyok.Az első fiú barátom lett a férjem is, tekintve,hogy kicsit túlléptük a barátság határait pár hónap után XD
Szerintem egy barátságba minden belefér, ami egy normális testvéri kapcsolatba.
Kivétel esetleg az egymás előtti öltözködés (azért nem feltétlen pucérra:F), mert az egyénfüggő, meg barátságfüggő, de komoly barátságnál az is normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!