Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki eggyáltalán nem az esetem, de mégi nagyon tetszik. Mi ennek az oka?
Én is beszélgetek egy csajjal MSN-en (bár ismerem személyesen is), de Ő sem egy ISTENNŐ és mégis bejön. Bejön mint ember. Tetszik nagyon, kedvelem, jó vele lenni! De mégis mindenki azt mondja, hogy milyen ronda, meg csúnya.. meg undorító egy ember.. meg, hogy ŐK semmiképpen nem lógnának egy ilyen csajjal... DE nekem mégis tetszik, mégis bejön! Nem tehetek róla... a szerelem vak!
Szerintem a külső nem minden, a belső sokkal fontosabb! Csak az a baj, hogy mindenki külső alapján ítéli meg a másikat!
F/18
17:11-nek és 17:21-nek: köszi a válaszod! tényleg segített! :)
19:37-nek: én is gondoltam hogy felkéne már vennem a szemcsim, de eddig még nem tettem meg...
13:48-nak: köszi a h*lye pics*t, naon kedves vagy -.- de azért köszi a válaszokat, mindenkinek!!! :)
17.11-es vagyok:
Nagyon szivesen :) azt meg hozzatennem, hogy nekem most is egy olyan pasi jon be, aki egyaltalan nem nez ki jol elso latasra. De van benne valami... odaig vagyok erte, meg vissza is... es ha valahogy elnyerem a kegyeit, rettento boldog leszek :)
17:22-nek még egyszer köszi!
a "naon" meg a nagyon röviditése, és képtzeld a normális lányok sőt még fiúk is használják, nem csak a hülyepics@k. amúgy nem tom mi bajod van... ( a "nem tom" ellen remélem nem lesz kifogásod...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!