Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki eggyáltalán nem az esetem, de mégi nagyon tetszik. Mi ennek az oka?
Vagy esetleg nem tudod,hogy tetszel-e neki?
Egyébként lehet a kisugárzása tetszik.
nem az esetem: nem az ilyesmi fiúk szoktak tettszeni, és nem találom helyesenk...
tettszik:... de ennek ellenére fokyton rá gondolok.
Na figyeljjee! Ez a kisugarzas, mint ahogy valaki elottem mar mondotta vala.
1.Adott egy fiu, aki jo fej, megvan benne az a bizonyos plusz, aki ugye nem mindenkiben fedezheto fel... Az, h kivulrol nem egy Adonisz... ez van.
2.Adott egy fiu, aki egy Adonisz, es az ESETED kivulrol... pont olyan aki neked kell, legalabbis kivulrol. DE lehet, hogy buta mint az okor, a lanyokkal csak jatszik, es egy unalmas alak. kivul szep, de belul lehet, hogy rohad.
Merlegelj:)
Az en esetem: Egyszer belezugtam egy nem tul helyes fiuba mondhatni ronda volt. Imadtam, es nem foglalkoztam a baratnoim fintorgo fejevel, mert en akkor ot lattam a legszebbnek. Benne is megvolt az a plusz.
Asszem azota nem is szerettem senkit annyira, mint ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!