Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú, aki eggyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, aki eggyáltalán nem az esetem, de mégi nagyon tetszik. Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
Sokszor szoktam találkozni vele, és mindig megállapítom,hogy nem szép....sőt, de mégis folyton róla ábrándozom! Bnőjim is folyton nevetnek, hogy milyen, ronda, de vmiért mégis tetszik... de azt nem értem, hogy miért? Sajna elég rossz a szemem, de nem hordom a szemcsim .(azért nem olyan vészes) lehet, hogy mivel nem látom rendesen az arcát,azért tetszik?? Nemt tudom... segítsetetk!
2010. ápr. 25. 12:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én neten beszélgetek egy csajjal (bár nagyon ritkán)! Ő sem szép, viszont nagyon jófej! :D És... mégis bejön! :D Szerintem neked is belülről tetszik!
2010. ápr. 25. 12:58
 2/19 A kérdező kommentje:
lehet :)
2010. ápr. 25. 12:59
 3/19 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?. Remélem nem baj, hogy megkérdeztem.
2010. ápr. 25. 13:12
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kisugárzás. Tök jó néha ilyet is olvasni ezen az oldalon.
2010. ápr. 25. 13:19
 5/19 A kérdező kommentje:
13
2010. ápr. 25. 13:20
 6/19 anonim ***** válasza:
78%

Vagy esetleg nem tudod,hogy tetszel-e neki?

Egyébként lehet a kisugárzása tetszik.

2010. ápr. 25. 13:29
 7/19 anonim válasza:
56%
Most akkor nem az eseted,vagy tetszik? Döntsd már el -.-"
2010. ápr. 25. 16:23
 8/19 A kérdező kommentje:

nem az esetem: nem az ilyesmi fiúk szoktak tettszeni, és nem találom helyesenk...

tettszik:... de ennek ellenére fokyton rá gondolok.

2010. ápr. 25. 17:50
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
a szerelem vak!
2010. ápr. 28. 17:07
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Na figyeljjee! Ez a kisugarzas, mint ahogy valaki elottem mar mondotta vala.

1.Adott egy fiu, aki jo fej, megvan benne az a bizonyos plusz, aki ugye nem mindenkiben fedezheto fel... Az, h kivulrol nem egy Adonisz... ez van.

2.Adott egy fiu, aki egy Adonisz, es az ESETED kivulrol... pont olyan aki neked kell, legalabbis kivulrol. DE lehet, hogy buta mint az okor, a lanyokkal csak jatszik, es egy unalmas alak. kivul szep, de belul lehet, hogy rohad.

Merlegelj:)

Az en esetem: Egyszer belezugtam egy nem tul helyes fiuba mondhatni ronda volt. Imadtam, es nem foglalkoztam a baratnoim fintorgo fejevel, mert en akkor ot lattam a legszebbnek. Benne is megvolt az a plusz.

Asszem azota nem is szerettem senkit annyira, mint ot.

2010. ápr. 28. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!