Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha lehetne választani milyen fajta fiút választanátok a kettő közül?
Olyat aki:
1. Kivan gyúrva, vagány, jóképű, tele van pénzzel, de ugyanakkor agresszív, néha bunkó és nem az eszével gazdálkodik. Haveri társaságban szereti a másikat basztatni, cseszegetni. Mindig azt követi ami a divat.
2. Egy kicsit visszafogottabb, nem kigyúrt de szép szemű, jó fenekű, őszinte, udvarias és nem zűrös csávó, akinek még esze is van, de pénze nem olyan sok de jóképű.
Remélem lehet érezni mi a 2 között a különbség.
Nem tudom, biztosan bennem van a hiba, én azért nem fordulnék ennyire az első ellen.
Bunkó a haverjaival, valószínűleg azért, mert hagyják neki.
Azért nem használja az eszét, mert a kinézetével és a pénzével mindent elért eddig.
Követi a divatot, én is. Nem veszem fel, ha nem áll jól, de ettől függetlenül szeretek jól kinézni, nálam számítanak a külsőségek IS.
Emellett, egy ilyen srácnál sokkal többet el lehet érni.
Nem azt mondom, hogy a második fiú nem jó döntés, sőt. Ez egyéntől függ, én a "jófiúkra" hamar ráunok, bennük nincsen kihívás.
Cigizik? Én is.
Iszik? Én is szoktam, emellett nincsen jobb elmenni a pároddal egy jót bulizni (itt nem azt mondom, hogy részegre inni magamat)
Drogozik? Sportember vagyok, csipesszel sem nyúlnék a drogokhoz, és elvárom a páromtól hogy ő se tegye. A drog szóba se jöhet. Nem, a fű sem, hisz általában aki füvezik, az egy idő után kipróbálja a drogot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!