Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha lehetne választani milyen fajta fiút választanátok a kettő közül?
Olyat aki:
1. Kivan gyúrva, vagány, jóképű, tele van pénzzel, de ugyanakkor agresszív, néha bunkó és nem az eszével gazdálkodik. Haveri társaságban szereti a másikat basztatni, cseszegetni. Mindig azt követi ami a divat.
2. Egy kicsit visszafogottabb, nem kigyúrt de szép szemű, jó fenekű, őszinte, udvarias és nem zűrös csávó, akinek még esze is van, de pénze nem olyan sok de jóképű.
Remélem lehet érezni mi a 2 között a különbség.
olyat aki normális testalkatú, szép szemű, velem figyelmes és őszinte, de közben rosszfiú, akivel lehet nyugodtan bulizni is, ivás, cigi, fű nem hátrány, én is űzöm ezeket :D ohh és legyen punk, és valamennyi esze azért legyen, de ha nincs az sem gáz :D
15/punk csáje :D
kettőő :D
a cigizés nem zavar. a pia és a fű igen
Szóval egy pasi ha már kivan gyúrva nem lehet jó fej és kedves? Szánalmas kérdés... Nem két fajta pasi van...
17/F
Egyértelműen második! A dohányzással semmi bajom, felőlem fogyaszthat alkoholt is (én nem teszem), de csak mértékkel, és ne azzal villogjon előttem, hogy ő most hu, de nagyon beb*szott az este. Ha füvezik, az meg szintén az ő dolga, csak ne előttem, és ne minden nap. Számomra nem ezek a dolgok fontosak, és nem azt nézném, hogy mit változtathatok meg rajta, sokkal inkább az, hogy hogy viszonyul hozzám, és, hogy ne legyen bunkó attól, hogy esetleg baráti társaságban vagyunk.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!