Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megcsókolt, aztán semmi. Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsókolt, aztán semmi. Most mit akar?

Figyelt kérdés
Tegnap találkoztunk másodszorra, tök jó volt minden, és meg is csókolt, aztán indultam haza, és mondta, hogy elkísér egy darabig. de akkor olyan furcsa volt, vagy nem is tudom...és amikor szálltam fel a buszra, megint csak 2 puszi volt (mondjuk azt én is úgy irányítottam, hogy az legyen...de hát ha akart volna valamit, szerintem meg tudja oldani...eddig legalábbis elég határozott volt). de utána 5 percre már írt, hogy jól éreztem-e magam. Most akkor tetszem neki, vagy nem?
2010. ápr. 25. 08:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
tetszel:) csak félénk kicsit elsőre, ez természetes:) visszajön majd a bátorsága ne aggódj:P
2010. ápr. 25. 08:14
 2/5 A kérdező kommentje:

24 éves fiúk szoktak így tesztelni?

jahm, egyébként teljesen kész vagyok...nem sok dolgom volt még 24 évesekkel, és nem tudok semmit:S

18/L

2010. ápr. 25. 08:17
 3/5 A kérdező kommentje:
jaaa jó...csak nem tudok olvasni:D semmi:D
2010. ápr. 25. 08:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát valószinű, hogy tetszel, csak lehet, hogy nem akarja elsietni.
2010. ápr. 25. 10:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is tetszel neki :)

Egyébként,ha te úgy irányítottad,hogy puszi legyen,akkor mi itt a gond? Legközelebb neked kell majd kezdeményezni :)

2010. ápr. 25. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!