Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a helyzet hogy belezúgtam egy srácba. Elmondtam neki a suliudvaron, aztán ő megcsókolt, kigombolta a nadrágomat és hát. Megtörtént. Persze este volt senki nem látott, de csak 14 vagyok. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
ÉN NEM AKARTAM2010. nov. 6. 08:49
1/10 anonim válasza:
Mégis mit?Ha nem akartad jelentsd fel szexuális zaklatásért
xD,vegyél terhességi tesztet,aztán 72-órásat,vgül mehetsz is szülni :-)
2/10 anonim válasza:
Ostoba r!banc vagy, édes lányom! Ha nem akartad volna, akkor pofánvágtad volna, hogy ezt azért mégse kéne, haver...! Ne mondjad, hogy nem tudtad volna megállni!
Mit csinálj? Szórj a fejedre hamut, és szégyelld magadat rendesen...!
Kis hülye "tinik"...
3/10 anonim válasza:
Így kell ezt előző!!!
Amúgy meg védekeztetek?
5/10 anonim válasza:
ezt beszoptad, de legalább kiirhatod ezt a sztorit a "milyen extrém helyeken szexeltetek?"hez. Aztán dokival nézesd meg magad hogy nincs e betegséged vagy nem vagy e terhes...
Aztán mondd meg anyádnak:)
7/10 anonim válasza:
Nem értem hogy unatkozhatnak annyira az emberek hogy kamu kérdéseket írkálnak.
9/10 anonim válasza:
Én meg azt nem értem, hogy egy ilyen kamu kérdésre hogy lehet értelmeseket válaszolni? :)
10/10 anonim válasza:
ti normalisak vagytok? ez akkora kamu mint a haz:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!