Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden mai fiatal lány ilyen?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a mai fiatal lányoknak (17-20 évesek)
a bunkó nagyképű gyereke jönnek be?
Most is írtam a lánynak egy levelet iwiw-en hogy felvehetem-e msn-re beszélni megismerni kicsit még a végn lehet is valami.
Látom hogy elolvasta a levelet, de nem válaszolt és egyik sem válaszol vagyis csak nagyon kevés aki veszi a fáradságot.ez a mai trend akkor mit csináljak pofátlanul vegyem fel és erőszakoljam rá magam?
2010. ápr. 24. 22:59
11/18 anonim válasza:
mer az olyan k*csögök elérhetetlenek,és ami elérhetetlen az kell mindenkinek,szal rendes pasitol nemkapja meg a pofont majd megkapja a k*csögtöl,később majd rájönnek,fosd le öket te is és akk te leszel a király jah meg szerezz egy autot hogy vidd a kis pi*sájukat plázába meg ijen hejekre
12/18 anonim válasza:
az utolsó válasz stílusa kicsit alpári, de nagyon sok igazság van benne. Minden nő csak a pénzre meg a b.szásra utazik. Az lehet, hogy a férfiak is, de mi nem hazudjuk legalább azt, hogy nem.
13/18 anonim válasza:
bocsi de ijen vagyok amit kigondolok azt le is irom
14/18 anonim válasza:
am köszi:)hogy egyetértesz velem
15/18 anonim válasza:
Csak a jó csajok ilyenek, el vannak szállva maguktól.
16/18 anonim válasza:
ha egy kicsit ráerőszakolod magad, akkor tudja h téll számít egy kicsit neked
17/18 anonim válasza:
Persze, használd az iwiw-et, meg minden, de csak úgy ne írj senkinek. Arra gondolok, hogy van most a lovehunter alkalmazás, az erre való. És benne van, hogy 10-ből 1 ír csak vissza, de ne add fel, ne érdekeljen, csak az az egy, aki visszaírt. Ez a lényeg. Szóval próbálkozz tovább, sok sikert hozzá.
18/18 anonim válasza:
az iwiw nem egy társkereső, ennek ellenére ha valaki ír válaszolok normálisan DE ezt már rögtön úgy veszik, hogy akkor érdeklődök is. Szerintem már azzal hogy iwiwen írsz valakinek ráerőszakolod magad, ha neten akarsz ismerkedni van egy csomó társkereső oldal erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!