Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden mai fiatal lány ilyen?
Miért van az, hogy a mai fiatal lányoknak (17-20 évesek)
a bunkó nagyképű gyereke jönnek be?
Most is írtam a lánynak egy levelet iwiw-en hogy felvehetem-e msn-re beszélni megismerni kicsit még a végn lehet is valami.
Látom hogy elolvasta a levelet, de nem válaszolt és egyik sem válaszol vagyis csak nagyon kevés aki veszi a fáradságot.ez a mai trend akkor mit csináljak pofátlanul vegyem fel és erőszakoljam rá magam?
23 éves kor alatt ne várd, hogy egy nő normális legyen, kb. eddig az életkorig mind h.lye mint a föld (tudom hogy most a 23 alatti lányok lepontoznak, beleszámítottam már, de nem zavar).
Viszont az is igaz, hogy ne az iwiwet használd ismerkedésre, mert elég gáz.
szerintem az is bunkóság,ha valakire ismeretlenül ráírsz egy levelet,hogy tetszel,meg vegyél fel msn-re!Nem is ismer!Majd biztos felvesz..
Mondjuk,én visszaírnék hogy van barátom..nem szeretem az efajta ismerkedést..megvan annak a módja..a vak szerencse,ismerősök által megismert lányok,stb..legalább egyszer lásd élőbe,mioelőtt rámászol..mert az ilyen rámászás..akkor már inkább szólíts le valakit az utcán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!