Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden mai fiatal lány ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden mai fiatal lány ilyen?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a mai fiatal lányoknak (17-20 évesek)

a bunkó nagyképű gyereke jönnek be?

Most is írtam a lánynak egy levelet iwiw-en hogy felvehetem-e msn-re beszélni megismerni kicsit még a végn lehet is valami.

Látom hogy elolvasta a levelet, de nem válaszolt és egyik sem válaszol vagyis csak nagyon kevés aki veszi a fáradságot.ez a mai trend akkor mit csináljak pofátlanul vegyem fel és erőszakoljam rá magam?

2010. ápr. 24. 22:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte legyek? Jó, az leszek: IGEN! :/ :S
2010. ápr. 24. 23:00
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mind.
2010. ápr. 24. 23:00
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
A nagyrészük.
2010. ápr. 24. 23:04
 4/18 anonim ***** válasza:
54%
Béna, gyáva, senkinek tartanak és ne is várd, hogy valaki vissza fog írni, aki egy kicsit is nőnek tartja magát. Élőben öreg, élőben. Hidd el nagyobb lesz a siker!
 5/18 anonim ***** válasza:
mert gondolom csak ilyen kis ribiknek írsz
 6/18 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy nem írnak vissza. Szeritnem ez a normálsi reakció. Szeritnem nem normálsi dolog, amikor ismerkedésre használják az IWIW-et.
2010. ápr. 24. 23:08
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
én bunkó vagyok és nagyképű, mégsem KELLEK SENKINEK!
2010. ápr. 24. 23:11
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

23 éves kor alatt ne várd, hogy egy nő normális legyen, kb. eddig az életkorig mind h.lye mint a föld (tudom hogy most a 23 alatti lányok lepontoznak, beleszámítottam már, de nem zavar).

Viszont az is igaz, hogy ne az iwiwet használd ismerkedésre, mert elég gáz.

2010. ápr. 24. 23:22
 9/18 anonim ***** válasza:
amig egy nö jol néz ki, addig az egoja az egeket veri.ahogy kicsit megereszkedik a cicko, máris törik az önbizalom, aztán ezt probálják napi többszöri aktussal ellensulyozni, aztán ha otthagyja öket a pasi, akkor már nehezebb onnan folytatni ahol abbamaradt.
2010. ápr. 24. 23:24
 10/18 anonim ***** válasza:

szerintem az is bunkóság,ha valakire ismeretlenül ráírsz egy levelet,hogy tetszel,meg vegyél fel msn-re!Nem is ismer!Majd biztos felvesz..

Mondjuk,én visszaírnék hogy van barátom..nem szeretem az efajta ismerkedést..megvan annak a módja..a vak szerencse,ismerősök által megismert lányok,stb..legalább egyszer lásd élőbe,mioelőtt rámászol..mert az ilyen rámászás..akkor már inkább szólíts le valakit az utcán..

2010. ápr. 24. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!