Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemezget velem egy fiatal lány, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok, ő nagyon fiatal: ötödikes. Mostanában többször is olyan szerelmesen tud rámnézni, beleborzongok, így a volt bnőm se tudott:):) Nem bírtam neki ellenállni, viszonoztam a szemezést és rámosolyogtam. Am nem 5.esnek néz ki, ok, melle nincs, de csak kicsit alacsonyabb nálam:D Egy suliba járunk, de nem ismerjük egymást, 800 fős suli, nem is köszönünk. Szerintetek komolyan gondolja? Mit csináljak? Kösz: dav F/14,52010. márc. 25. 20:51
1/19 anonim válasza:
szemezzetek tovabb,amig elmullik a szemezes,utanna fogd a fejed hogy milyen nyuszi voltal meg egy not elszalasztottal,o is pont ezt kerdezi magatol amit te kerdeztel tollunk,kezdemenyezz basszus,annyian megkerdik hogy odamenjen vagy sem,termeszetesen hogy igen.mit kell ebbol kerdezni?pfff
2/19 A kérdező kommentje:
végül is tetszik, de...nagyon fiatal...vagy szerintetek nem?
2010. márc. 25. 21:06
3/19 anonim válasza:
te is szemtelenül fiatal vagy, hát még ő... :)
4/19 A kérdező kommentje:
nem gondoltam szexre xDxD:D:D
2010. márc. 25. 21:09
5/19 A kérdező kommentje:
és elnézést, h nem 18+ ban említettem...
2010. márc. 25. 21:11
6/19 anonim válasza:
Mit egyél? Hát amit szeretsz!!!
Komolyra fordítva a szót: Mindenképpen ismerkedj meg vele, szerintem, aztán pár év múlva akármi is lehet.
7/19 A kérdező kommentje:
jövőre elmegyek a suliból, gimis leszek:(
2010. márc. 25. 21:16
9/19 anonim válasza:
Ohhh még sok ilyen lesz az életben...emlékszem amikor én voltam 7-es nekem 4-es rajongóm volt xD
És a durva hogy megcsókolt xD
Visszagondolva eléggé bízarr:D
Szóval nem tudom szerintem hagyd....középsuliban lesz elég csaj;)
10/19 anonim válasza:
dehogy kicsi, agyilag előbb van mint te.
amúgy meg ha magassága elég akkor kit érdekel. beszélj vele, hívd el ide oda. tedd a dolgod DON JUAN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!