Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez gáz? A fiúknál ez is számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gáz? A fiúknál ez is számít?

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy van egy srác, aki jobban áll anyagilag nálunk. Nem vagyunk szegények, inkább átlag. De ők jól állnak anyagilag. Es jön hozzánk nemsokár.Félek attól, hogy kiábrándul belőlem. Köszönöm az értelmes válaszokat!
2010. ápr. 24. 22:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

hát ha azt ézi akk nem is törödj vele..

amugy nálam ez nem számít..:D

2010. ápr. 24. 22:06
 2/13 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna, de szerintem ez egyénfüggő. mindenesetre, ha ez zavarja, akkor nem ő az igazi :)
2010. ápr. 24. 22:06
 3/13 anonim válasza:
Elég felszínes lenne a részéről ha emiatt bárminemű megjegyzést is tenne.Ne félj,nem lesz baj.
2010. ápr. 24. 22:07
 4/13 anonim ***** válasza:
nálam csak a lány számít, ha emiatt nemkellesz neki akkor pusztuljon meg :D
2010. ápr. 24. 22:10
 5/13 anonim ***** válasza:

Nálam sem számít a pénz, mivel mi sem vagyunk milliomosok! :D De engem speciel nem izgat!

Bár én meg pont az ellenkezője vagyok! Én meg mindig azon sz*rakodom, hogy esetleg... Télleg nem vagyok csórónak tekinthető, mégis! :)

De ha a csávónak ezen múlik, akkor smárolja le a pénzköteget, húzza farkára az aranygyűrűt, dugja meg a Ferrari kipufogóját, vegye el a saját mellszobrát és alapítson családot 10 kg fuxszal! XD

15/F

2010. ápr. 24. 22:10
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen, ha ez miatt nem kellesz neki akkor nem is érdemel meg téged.
2010. ápr. 24. 22:11
 7/13 anonim ***** válasza:

ha a pénz miatt ábrándul ki belőled akkor csak arra kelletél neki hogy megdugjon

úgyhogy ne is foglalkozz vele ha tényleg így is lesz :):):)

2010. ápr. 24. 22:11
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönom mindenkinek! Utolsó, neked meg a kimerítő választ:)

Amúgy 22/L vagyok!

2010. ápr. 24. 22:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Ezzel nem kell foglalkoznod.

Én is leszarnám ezt bármilyen csaj esetén.

2010. ápr. 25. 00:05
 10/13 anonim ***** válasza:
nekem csak az a lényeg, h nálam ne legyen jobb anyagi helyzetbe, amit azér valljuk be elég nehéz... :)
2010. ápr. 25. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!