Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amikor azzal jönnek a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor azzal jönnek a férfiak hogy ők a telt nőket szeretik, hogy csak a kutyák játsszanak csontokkal stb. arra nem gondolnak hogy ez ugyanúgy sértés a vékony csajoknak mintha lekövéreznének valakit?

Figyelt kérdés

Van aki nem tehet róla hogy vékony és akármennyit eszik nem fog hízni. Sokan úgy állítják be az átlagnál egy kicsit vékonyabb alakot, mintha olyan undorító lenne mint egy ilyen kövérségű csaj:

[link]

[link] pl nekem ilyesmi alakom van a karom talán vékonyabb, meg a bordáim egy kicsit kilátszanak ha sok levegőt veszek, és volt aki azzal jött, hogy nem telik kajára, meg hogy eszek-e eleget?

Nem tudom miért állítják be sokan ennyire visszataszítónak a vékonyságot. Sok mindenkinek ilyen a genetikája, nem anorexiás, nem sportol, diétázik folyamatosan. Rengetegszer próbáltam hízni, de nagyon nehezen megy, egy bizonyos szintnél tovább már nem tudok.

Barátnőm is sokszor piszkál hogy milyen vékony vagyok de ha én visszavágom hogy ő meg kövér akkor egyből megsértődik és hozzám se szól. :D Komolyan nem értem...

Általánosban úgy csúfoltak hogy anorexiás meg etióp stb., azóta már híztam egy kicsit, mondhatni normális alakom lett de még a mai napig megkapom (de csak a kövérebb emberektől!) hogy eszek-e én eleget stb.

2016. okt. 1. 20:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%
hát nekem inkább a vékonyabb lány jön be, mint a kövér most mellbőség stb. nem számít legyen formás hátsója aztán kész..... nem kell itt túl dramtizálni 24/F
2016. okt. 1. 20:49
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a "kutyák játsszanak csontokkal" dumát leginkább az elhízott nő tolják, meg hogy meleg és/vagy pedofil, aki normál súlyú/sportos nőkre bukik.
2016. okt. 1. 21:08
 13/20 anonim ***** válasza:
22%

mi ebben a sértés, hogy van aki a vékony, van aki a telt nőket szereti? szerintem semmi

van olyan nő, aki a 190 cm magas, van aki a 170 cm magas pasikat szereti...

2016. okt. 1. 22:38
 14/20 anonim ***** válasza:
35%
Ezt en eddig csak duci/kover noktol hallottam:-))
2016. okt. 1. 22:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Fura dolog ez! A gyerekeim előtt 50 kiló voltam (165 cm), mindenki csesztetett h éhenhalok meg kérdezték h beteg vagyok-e! Szülések után (65 kilóval) meg azt hajtogatják, hogy mikor akarom leadni a felesleget?! Leadtam 5 kilót, következő kétdés: hova fogysz már?

Komolyan nem normálisak az emberek!

2016. okt. 1. 23:28
 16/20 anonim ***** válasza:
70%
Ezzel a csontos kutyás szöveggel inkább a kövér nők szoktak jönni. Kell valamit mantrázni, ami igazolja a lustaságukat és az önkontroll hiányát.
2016. okt. 2. 09:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolnak bele, hogy ez neked rosszul esik. Valószínű, hogy másokra sincsenek tekintettel. Legfeljebb csak azokkal óvatosak, akiktől várnak valamit. Ezt szokták felénk bunkónak nevezni. Nem szabad velük foglalkozni.

Ilyenek szokták még (személyes ízléstől függően) mondani, hogy száz kiló alatt nincs férfi meg hatvan kiló felett nő, szóval egykutya, tényleg csak az ízlésük más.

2016. okt. 2. 10:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Férfitól ilyet még nem hallottam. Olyat igen, hogy neki nem ez jön be - semmi gond. Nekem se az esetem mindenki.

Ilyen szövegezéssel, amit te írtál, csak az önmagukkal elégedetlen, tehetetlen, túlsúlyos nők jönnek. Nem szoktam magamra venni, nyilvánvaló, hogy csak a saját frusztrációjukat próbálják levezetni. Az ilyenek szánalmasak. :D

2016. okt. 2. 11:49
 19/20 anonim ***** válasza:
50%

Én telt(kövér?) vagyok, és a csontos kutyás szöveget kizárólag olyan férfiaktól hallottam, akik bele vannak szeretve a telt idomokba, és így akartak levenni a lábamról. Mondjuk azt nem tudták, hogy nekem nem jön be a másokat megalázó szöveg, legyen szó férfitársaikról, vagy legyen szó az én nőtársaimról. Vannak ilyen férfiak. Meg vannak irigy emberek. Ne foglalkozz velük.

De ha nagyon tudományos választ vársz, szerintem az a magyarázat, hogy a legtöbb férfi a termékenynek kinéző nőkre bukik, és az általad linkelt képen szereplő nőről valószínűleg nem az az első, ami eszükbe jut, hogy milyen egészséges, stramm gyereket fog majd nekik szülni. Mármint nem tudati szinten jelenik meg náluk, hanem tudattalanul, ösztönszerűen.

2016. okt. 2. 12:56
 20/20 anonim ***** válasza:
57%

Ne foglalkozz velük! Pl nekem és még másoknak is bejön a vékony alak. Főleg ne "barátnőre" hallgass! Sokszor csak irigység :)

Teljes mértékben ízlés kérdése.

Én kimondottan szépnek találom a vékony alakot, engem pl a telt nem vonz kicsit sem, de emiatt nem szóltam még meg senkit. A "csontokkal a kutyák játszanak" mondás pedig h*lyeség; egyúttal a hentest is felhozhatnánk...

Sokszor van az, hogy szekálnak valakit valamiért, ha nem az alakod miatt akkor más miatt kötnek bele az emberbe. Ennek oka lehet irigységtől kezdve szinte bármi.

Sok modell, színész vékony és sok-sok embernek tetszenek. Nem kell emiatt aggódnod :) Szerintem sokkal szebb egy vékony lány, mint egy "telt" és még szerintem néhányan ezzel az állításommal egyetértenek... bár ízlés kérdése (a szépség relatív...)

Szerintem szép vagy, legyen kis önbizalmad, a sértéseket pedig meg se halld! :)

2016. okt. 10. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!