Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy jövök össze egy lánnyal, hogy "leadok az elvárásaimból" (értsd: nem tartom annyira vonzónak), akkor a későbbiekben nem fogok ugyanúgy a számomra vonzókra vágyni?
Nos én a 'könyv típusért' vagyok oda szóval... na mind egy.
Egyébként kifejezetten utálom ezt a "leadok az igényeimből dolgot". Kérdezem én, mi abban a NAGY igény, hogy olyasvalakit szeretnék páromnak aki NEKEM tetszik? Csak mert ez szerintem nem egy hű de nagy igény, vagy mégis? Vagy az talán nagy igény, hogy a "jelölttel" legyünk valamennyire egy hullámhosszon? Nem.
Mellesleg, ha így akarsz össze jönni valakivel, előbb utóbb észre fogja venni, hogy valami nincs rendben a kapcsolatban, vagyis köztetek. Neked amúgy, hogy esne ha egy lány azért járna veled, mert "ha nincs ló, jó a szamár is"?
Nekem személy szerint nagyon rosszul esne, ha azért "szednének fel" mert nem talált jobbat nálam. Ez olyan lealacsonyító. Na nem számít, lehet lepontozni...
5-ös vagyok.
"ha te nem vagy nagyon helyes, ne akarj szép lányt"
Ezt is butaságnak tartom. Kezdjük ott, hogy mindenkinek megvan a maga ízlése. A másik meg. Ki dönti el, hogy ki szép, ki nem? Az én álláspontom erről amúgy az, hogy senki sem "csúnya", csak lehet hogy számomra nem az a "szép" mint más számára. Nem véletlenül vagyunk ilyen sokfélék. DE egyesek ilyenkor jönnek azzal, hogy azért van egy bizonyos közízlés stb stb... és ilyenkor megyek én falnak; közízlés...
De fogsz. És nagy eséllyel meg is csalod a kevésbé vonzó barátnődet, ami elég nagy gerinctelenség lenne, de mindenképp nagyobb fájdalmat okozol neki, mert ha összejössz vele, reményt ébresztesz, beleéli magát, aztán meg jön a pofára esés... Szóval értelme nincs leadni az igényekből. Mármint az alapvetőekből.
Az nem felszínesség ha olyan párra vágysz aki tetszik. Teljesen alap dolog. Akik azt írják, hogy ne a külsőt nézd, azok álszentek.
MINDENKIT érdekel a külső valamilyen szinten, mert őszintén, senki nem akar egy kriptaszökevénnyel összejönni mert ránézni is szeretne...nem beszélve a szexuális vonzalomról, kémiáról. Ami ha nincs meg, akkor lószart nem ér a kapcsolat. Nem is tart majd sokáig, ha belekezd az ember, akkor sem. Tapasztalatból beszélek, mert 1x próbáltam a nekem nem tetsző partnerrel a kapcsolat kialakítást,az ő könyörgésére. 3 hét alatt kifingott a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!