Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megismerkedtek valakivel és még csak randiztok, akkor elképzelitek, hogy milyen lenne az illetővel a későbbiekben?
Persze, óhatatlan, hogy egyes szituációkba már az elején beleképzeljük a másik felet, ami nem azt jelenti, hogy álmodozunk. Emellett kell azért egy kis idő, hogy "megismerjünk" valakit és jó eséllyel tudjunk "jósolni" a jövőbeni dolgokról. Pl egyes életszituációkban hogyan reagálna. Mondjuk azt is szokták mondani, hogy egy embert egy élet is kevés megismerni/kiismerni.
Bár egy jó tanács mindenkinek:
Jól figyeljétek meg az új partnereteket az első randik alkalmával. Ha együtt maradtok évek múltán is, gondoljatok majd erre vissza. Sokat elárul majd nektek és 1-1 döntési helyzetben iránymutatást tud adni, merre/mit is lépjen az ember. "-hm.. már akkor is ilyen volt" (nekem eddig sokat segített!)
persze hogy elképzelem, sőt, kb. 10-12 verziót lefuttatok a fejemben...pár példa:
randizunk, talizgatunk, semmi extra
tök jó randi, sok smaci, mindenki happy
randizunk, uncsi az egész, kár volt eljönni
randizunk, de már randi előtt tudom hogy ő az igazi, a felesleges köröket futjuk, ehhez nincs sok kedvem, ő meg nem akar rohanni és ez így elég cink
randizunk, végig furcsán viselkedik, este fura fb-n vagy msnen, érdekes módon felmerül egy semmiből jött barátnő aki meggyőzi hogy ne járjon velem, milyen fain akkor minek jött el a randira? xD
randizunk, összejövünk, azt mondja szeret, együtt is vagyunk, de mi van ha csak kellett neki valaki, mert nem akart egyedül lenni és minden barátnőjének van már pasija stb
randizni készülődök, és már az jár a fejemben milyen lehet a csaj meztelenül, közbe elmegyek randira a csaj meg el se jön :D
3., te félre értetted a kérdést, nem arról volt szó, hogy a randit elképzelitek-e hanem, hogy vele az életet később.
Nem tudom lányoknak is szól-e akérdés, de lány vagyok, és igen, néha eszembe jut, ha ezt hallaná, vagy látná, akkor ezt, és ezt szólna hozzá. Vagy álmodozom, milyen jó lesz nyáron stb.. :D Illetve több év múlva és elképzeltem már.
utolsónak igaza van, nem a randira gondoltam! :)
lányok is nyugodtan válaszolhatnak! :)
akkor megnyugodtam, hogy nem csak én álmodozom, hogy milyen lenne vele akár több év múlva! :)
köszönöm az eddigi válaszokat! még mások véleményére is kíváncsi vagyok azért! :)
Egyértelmű :)
Nekem van egy kis hibám: nem tudok úgy hajtani egy nőre, hogy valójában annyira nem jön be, csak megdugnám. Meg nem tudok csak úgy rányomulni az összes nőre.
Nekem az udvarláshoz is kell az, hogy el tudjam képzelni, hogy vele élek együtt. Persze ekkor még egyáltalán nem tudhatom a választ rá, hogy tényleg olyan valaki-e.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!