Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek képes lehetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek képes lehetek ugyanúgy vonzódni egy olyan lányhoz, aki külsőre nem jön be, mint azokhoz, akiket szépnek tartok?

Figyelt kérdés
Nem nagyon hiszem, hogy lenne esélyem a szép lányoknál, de olyan kapcsolatot se akarok, ahol nem vonzódom a barátnőmhöz.. Szerintetek egy átlagos lány is vonzhat annyira, mint egy szép?
2014. aug. 25. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:
ha beleszeretsz egy átlagos lányba,szépnek fogod látni kívülről is:)
2014. aug. 25. 22:52
 2/4 manó1235 ***** válasza:
Attól hogy átlagos a belsője még lehet gyönyörű. Vagy választhatsz szép csajt.. de belül egy romhalmaz... :) tisztelet a kivétel
2014. aug. 25. 22:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze!
2014. aug. 25. 23:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Én már voltam ilyen helyzetben. Az első komolyabb kapcsolatom egy magas, izmos, ex-modell fiúval volt, nagyon jól nézett ki és iszonyú rendes srác volt, fülig szerelmes voltam belé és ő is belém, aztán úgy alakult, hogy nem nagyon jutott időnk egymásra és közös megegyezéssel szakítottunk, aztán megint összejöttünk...hosszú sztori... :D Aztán összejöttem egy másik sráccal, iszonyú jófej, okos, nagyon jó humorú, természetesen laza stílusú, de nem tróger cuki sráccal, aki hát...elsőre nekem nem jött be (nem csúnya, csak nem az esetem, sokan mondták is, hogy nem vagyunk egy kategória, de sosem érdekelt), de annyira aranyos volt, sokat udvarolt (nem a külseje miatt adtam be nehezen a derekam, hanem, mert nem sokkal előtte szakítottam) és végük összejöttünk, belé legalább annyira szerelmes vagyok, mint a másik fiúba voltam. Hát én ennyit tudok a kérdésedhez hozzáfűzni, szerintem te is simán totál belezúghatsz egy kevésbé csini lányba! :)(22L)
2014. aug. 25. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!