Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány nő hogyan tud vonzódni olyan férfihoz, aki külsőre nem néz ki jól?
Figyelt kérdés
Mellette nem is mondható gazdagnak sem.2014. ápr. 22. 09:07
1/7 anonim válasza:
A nők megmagyarázhatatlan tulajdonságaik egyike, hogy rajonganak a hülye bunkó seg.gfejek iránt, mert olyan vagyánynak és határozottnak tűnnek... :-)
(...ebből adódik aztán az is, hogy a nők miért tartják a férfiakat olyannak, amilyennek, nade nem mi mondjuk nekik, hogy válasszanak gyökereket maguknak... :-))
Ráadásul egy "teliatököm"-csávó azért is vonzó egy nő számára, mert a nő imádja azt érezni, hogy kell valakinek... :-)
A szépség is, mint minden relatív... ...mindenkinek mást jelent... ...pl. van olyan nő akinek én is tetszem, másnak meg nem... :-)
3/7 anonim válasza:
Az hogy kinek mi néz ki jól azt mindenki maga dönti el, szóval simán lehet hogy te azt mondod rá hogy bányarém más meg azt hogy ő álmaim nője! Szóval igen tudnak olyanhoz vonzódni de a számuk elenyésző! Nem kell gazdagnak lenned ahhoz hogy nőd legyen!
4/7 anonim válasza:
Úgy hogy sok a pasasnak a pénze, ehhez nem nehéz vonzódni
5/7 anonim válasza:
Nem néz ki jól = átlagos. Legalábbis ez a képlet lehet igaz. Mert aki tényleg ocsmány, undorító, mint én, annka soha sem lehet senkije. Tapasztalat.
6/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem az számít hogy hogy néz ki a a férfi.Persze legelőször az mutatkozik meg,de mégis a belső a fontos,és aki nem így gondolja az...
7/7 anonim válasza:
Nekem skszor volt már ronda pasim,de egyik sem volt gazdag különösebben. Egyszerűen vonzódtam hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!