Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet lányokal ismerkedni olyanokkal akiket még nem is láttam elötte? Illetve ti hogyan tudtatok felszedni valakit mi és hol vált be nektek?
Figyelt kérdés
20f vagyok eddig csak a neten próbálkoztam lányokal ismerkedni néha sikerült is de komolyabb kapcsolatom sosem volt de még futó kaland sem ezekből (legfeljebb beszélgetés és nagyon ritkán azért tali is összejött de ez is csak sokadik próbálkozás után)
most komolyan neten ennyire nehéz ismizni úgy hogy legyen is belőle valami vagy csak béna vagyok?
ti hogyan csinálnátok vagy csináljátok most is?
tudom én koromban ezek a kérdések már cinkek lehet kicsit le vagyok maradva a szocializációval,de ez van valamikor el kell kezdeni
2016. okt. 1. 14:09
1/1 anonim válasza:
Az a cink, hogy neten ismerkedsz 20 évesen. A net ne merre való. Felejtsd el.
'Hol lehet lányokal ismerkedni olyanokkal akiket még nem is láttam elötte?'
Utcán? Szórakozóhelyen? Egyetemen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!