Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztatok már szerencsétlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztatok már szerencsétlen pasival, mitől volt szerencsétlen?

Figyelt kérdés
2016. szept. 30. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Ja, csóri állandóan az izzadt kezét törölgette és felhívta az anyját mikor randizni van.:DDDD
2016. szept. 30. 16:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kommunikált, nekem kellett szóval tartanom, ha kérdeztem, egy szóval válaszolt, miközben áhítattal bámult rám, amitől meg én voltam zavarban, végül kis híján elaludt az ágyamon. És túl sokáig volt nálam. :)
2016. szept. 30. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
akkor nem rakott meg?:D
2016. szept. 30. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Évekkel később. :) És még együtt voltunk pár évig. :D De ebből az időszakból ő jó sokat végig aludt.
2016. szept. 30. 16:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon "menőnek" akart tűnni, de nem volt az, alkatilag sem. Ettől viszont szánalmas lett. Van amikor ez bájos, és az embernek tetszik, de ő nagyon béna volt és erőltette.
2016. szept. 30. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, hogy ez annak számít- e, mert amúgy kedves volt a fiú, de többet töltött a randi alatt a wc-ben, mint velem. Kb. 5 percenként kijárt a slozira, mikor egy témában benne voltunk. Így már én is elvesztettem a fonalat, hogy épp hol is hagytuk abba a beszélgetést.
2016. szept. 30. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!